29. jul. 2010

Et spørgsmål til de gode syersker(?)

Jeg aner ikke om det hedder syersker, men whatever ;) Jeg har lige et spørgsmål ang. jersey stof. I morgen skal jeg nemlig på jagt efter noget stof til et DIY projekt, men er det noget med at man skal bruge en bestemt nål til sin symaskine når man syer i jersey og tynd jersey?

Hjælp en nybegynder, tak! :D

I går fik jeg ryddet godt og grundigt op herhjemme, og i dag fik jeg gjort hovedrent! SÅ dejligt :D Og nu er der plads til at mit malergrej + symaskine kan komme herind. Det står p.t. ved min mor. Jeg håber jeg kan få færdiggjort mit DIY projekt i morgen, så jeg har noget at tage på i byen i morgen.

7 kommentarer:

 1. Du skal bruge en bestemt nål ja.. men kan dog også klares med en meget meget tynd nål.

  Jersey er skrøbeligt og huller vil kunne ses meget let i stoffet

  SvarSlet
 2. Altså, jeg plejer ikke at skifte min nål, men bruger i stedet noget lidt mere elastisk tråd så tråden ikke springer når man hiver i stoffet

  SvarSlet
 3. Årh du må tage billeder undervejs så vi kan se hvad uu gør :)

  jemapellekathe.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Litzy og Cille: Tak skal I ha' for svar. Min mor og jeg test-syede lige i noget jersey, og vi fandt frem til noget fancy zikzak der virker holdbart deri. Det kan nemlig også strækkes uden at trådene knækker :) Så det bliver det jeg bruger.

  Kathe: Jeg skal gøre mit bedste ;) Men jeg linker også lige til de bloggere jeg er blevet inspireret af, da de har lavet virkelig gode beskrivelser!

  SvarSlet
 5. Jeg vil anbefale en jersey nål

  M-L

  SvarSlet
 6. Jeg vil også klart anbefale en jersey nål... Du skal bare spørge efter den slags i stofbutikken.. Og en pakke med 4-5 stk. koster kun omkring 30 kr. så det er ikke galt ;o)

  SvarSlet
 7. Jeg klarede den uden jersey nål :) Ellers tak for jeres svar. Jeg fik dog lavet kjolen lidt for stor, så den skal lige syes ind i næste uge.

  SvarSlet