20. jul. 2010

Op og ned, frem og tilbage..

Og nej det er ikke en Nick og Jay sang jeg skriver om i overskriften :p But the story of my life! Altså ikke humørmæssigt, men vægtmæssigt.. Jeg har haft yoyo vægt i mange år, og det er simpelthen irriterende og frustrerende. Jeg må have et lavt stofskifte, for på trods af at jeg spiser sundere end mange slanke piger, skal jeg alligevel nærmest bare skule til et stykke kage før jeg tager på af det..

Den 12. april sagde vægten således 84 kg. Og det er jo tæt på min vægt da jeg blev student (omkring 86 kg) som er det højeste jeg nogensinde har vejet. Så dér satte jeg foden i gulvet, og fik bremset stigningen på vægten. Siden 12. april har jeg lavet en del ændringer i mit liv, og i fredags sagde vægten 81,3. Så jeg er stille og roligt på vej nedad igen, men uden at undvære mine byture og caféture. Og det er sådan jeg gerne vil have det, for det er ikke en slankekur men en livstilsomlægning for mig. Jeg har også haft cyklen i brug en del gange, og jeg har vænnet mig til at trille rundt herinde i midtbyen. Det skræmte mig lidt i starten.

Jeg har et delmål der hedder under 80 inden den 30. juli, og jeg tror på at jeg kan klare det. Især fordi næste weekend bliver alkoholfri, og så er det hele lidt nemmere! Jeg har faktisk gået og overvejet at skrive et vægt-indlæg herinde i noget tid, men en anonym læser gav mig lige et lille spark i form af en sød kommentar til mit indlæg i går, så mange tak for det :D Jeres kommentarer betyder altid enormt meget for mig.

Forresten, så kan jordbær og kirsebær altså anbefales til den søde tand! Her om sommeren vil jeg til en hver tid vælge dét frem for slik :) Mums!

10 kommentarer:

 1. Hvor er det sejt at du er så ærlig omkring dine personlige vægtproblemer.. Det er helt sikkert den rette indstilling du har - vægttab er ikke en kur, men en livstilsomlægning! Held og lykke med at nå dit delmål :)

  SvarSlet
 2. Super sejt søde - jeg er også sikker på at du klarer den :)

  Og vil give dig helt ret i at frugt er super godt mod den søde tand.
  Selv plejer jeg at lave en skål med en blanding af melon og bær når sliksulten melder sig :)

  SvarSlet
 3. Belinda: Mange tak for de søde ord :D

  Litzy: Tak søde :* Uhm, melon er også mega lækkert!

  SvarSlet
 4. fedt du er åben om det. har selv yoyo vægt og vejer lidt over 80, men nu skal det være slut.
  min svigermor har tippet mig om at jeg skal undgå gluten (og for meget stivelse), da hun ved ikke at spise det har tabt over 40 kg, da jeg har prøvet stort set alle former for slankekure uden det virker. nu må vi se om det hvad der sker, første uge uden er gået i morgen og det betyder vægt. alt held og lykke med vægttabet. det er flot:)
  Nina

  SvarSlet
 5. Nina: Mange tak :D Ja, gluten er nemlig godt at skære ned på. Og så spise mere af det sunde fedt som er i bla. avokado og mandler. Held og lykke med dit vægttab også! Vi kan hvad vi vil!! :D

  SvarSlet
 6. ja det kan vi!!! :D
  Nina

  SvarSlet
 7. ... jeg synes det er et modig indlæg Milla. Men pls bliv ved! Jeg ville gøre det samme, hvis jeg havde modet, men det er alligevel for tæt på til at jeg tør dele. Men ja. don't stop! :)

  SvarSlet
 8. Tak søde Acie :) Ja, det er sku også grænseoverskridende, men det hjælper mig at have nogen at "stå til ansvar for".. desuden har jeg ikke noget nær så mange læsere som dig ;) Hvis jeg havde det ved jeg heller ikke om jeg turde være så åben herinde..

  SvarSlet
 9. Godt klaret, Milla. :) Yoyovægt har også været et problem for mig hele mit liv.. Derfor ønsker jeg dig al mulig held og lykke til det. :)

  SvarSlet