26. jul. 2010

Planer for ferien

TivoliFashion Trends & Styles - Polyvore

Jeg har fået aftalt et par ting her i ferien :D I morgen skal jeg i tivoli med en veninde og hendes kæreste, og torsdag i næste uge går turen til Skanderborg Festival. Det er første gang jeg skal med til det, så jeg glæder mig! Det var egentligt ret spontant at jeg købte endagsbilletten dertil, men jeg glæder mig allerede helt vildt! Nu mangler jeg bare at finde et lækkert outfit dertil ;) Godt man får løn fredag så jeg kan komme ind og lure på lækkert tøj. Jeg ville elske at hoppe i ovenstående outfit i tivoli i morgen, og nedenstående outfit på festival.. Og ja, jeg er optimistisk omkring vejret ;)

FestivalFashion Trends & Styles - Polyvore

7 kommentarer:

 1. Nogle rigtig cool outfits!
  Nice blog :) tjek min hvis du lyster :)

  /Aida :)

  SvarSlet
 2. kameraet er misundelsesværdigt :)

  www.the-fashion-wall.blogspot.com

  /Stine

  SvarSlet
 3. yay! jeg skal også på skanderborg for første gang i år! skal dog arbejde som pantindsamler for folkekirkens nødhjælp, så jeg får billetten for det. Dejligt når man er en fattigrøv.

  Jeg fyrer den af med festivaller i år! har aldrig været på en før, men i år har jeg bådet taget Roskilde og Skanderborg.

  og skal helt sikkert afsted igen!

  SvarSlet
 4. Tak skal I have piger :D

  Stine: Ja, det gad jeg virkelig også godt eje!

  SvarSlet
 5. Chris: Jeg har været på Skive festival 3 år i træk nu (også den eneste festival jeg har prøvet) men jeg elsker det :D

  SvarSlet
 6. Årh hvor er jeg misundelig!! Der kommer så mange fede navne på Skanderborg!! Men hehe jeg vil ligge på en strand til den til nede i syden ;) men der ville jeg heller ikke have noget imod at have disse outfits med :)!

  Men hey tjek forbi min blog hvis du har tid :) jeg har lige lagt en give away op :)

  Jemapellekathe.blogspot.com

  SvarSlet