8. nov. 2012

Tilbageblik: Oktober 2009-2012

Jeg har tidligere lavet et indlæg med outfits hvor jeg så 4 år tilbage :) Det var sjovt nok også i november jeg kom på den idé sidst. Så nu vil jeg prøve at vælge 4 outfits fra oktober de sidste 4 år. Det er skægt at se hvordan ens stil (og krop) ændrer sig, og det er altså sjovt at sidde og kigge tilbage på gamle outfits :D Det er ikke alle der er lige heldige ;) haha..

Photobucket

2009: Det var den periode hvor jeg havde købt et par fine briller af Tina (ja, dem uden styrke) og brugte dem ret meget! Cardigan'en har jeg faktisk stadig, men den har ikke været i brug lææænge. Måske den snart skulle ned fra bøjlen igen? Det er faktisk lidt en sjov historie med den cardigan. Jeg kan huske at jeg så den på en pige i h&m, og så MÅTTE jeg spørge hvor hun havde købt den. Det er ellers normalt noget jeg er lidt for genert til ;) Men det viste sig at hendes mor havde købt den i Salling, lige overfor den h&m vi stod i. Så afsted med mig og hapse den :D

2010: Det her billede bringer virkelig minder frem hos mig :) Jeg havde lige mødt min nuværende kæreste, og var knaldhamrende nyforelsket.. og  så skulle jeg "udstationeres" til vores Lyngby afdeling i nogle måneder, kort tid efter jeg havde mødt ham. Det her outfit er fra min lejlighed i Lyngby, og det er fra den aften hvor K kom og besøgte mig derovre. Det var Kulturnat den aften, og det var den dejligste weekend :D Kjolen er i øvrigt fra Asos, og desværre er den ved at være for stor over barmen til mig!

2011: Jeg har "sjovt nok" ikke så mange outfit billeder fra slutningen af 2011. Det har nok noget og gøre med at vægten på daværende tidspunkt var på sit aller højeste, og selvtilliden i bund. Dette billede har jeg faktisk vist jer før (klik) da jeg viste hvad 10 kg vægttab kan gøre :)

2012: Ja, det er jo et af de nyere outfits, så jeg vil ikke sætte så mange ord på her :)Hvad synes I om den her slags indlæg?

6 kommentarer:

 1. Jeg synes det er skægt med den slags tilbageblik, og du ser jo fantastisk ud!

  SvarSlet
 2. Det er lidt sjovt at se dig med forskellige stil. Synes klart om de tre sidste, men cardiganen fra det første billede er ellers fin - friskt af dig at spørge hvor den var fra - det tør jeg stadig ikke ;)

  Synes ellers også det næstsidste billede er fint - kan godt lide det enkelt og med kontraster - men kan godt forstå at det var en svær periode.

  Ann :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt du kunne lide indlægget! :) Synes det er så sjovt at kigge tilbage. Og tak for det søde ord :)

   Slet
 3. Hyggeligt indlæg :D Ejer også kjolen på det andet billede, måske den snart skulle på igen!

  SvarSlet
 4. Tak Julie :D Og ja den er SÅ fin. Ærgrer mig over at jeg købte den så stor dengang. For allerede da var den ret stor foroven :(

  SvarSlet