3. okt. 2012

Tunesien part 1

I får lige lidt billeder i små bidder :) Så kan jeg nemlig fortælle lidt om dem uden at det bliver for stor en mundfuld ;)

Photobucket

Første billede her er udsigten fra den gamle bydel (Medina) i Hammamet. Vi havde lige været på marked, men vi var der max nogle minutter, for det var simpelthen for meget med alle de sælgere der nærmest rev én ind i deres boder. Det skal så også lige siges at da det var uden for højsæsonen var der ikke ret mange turister. Og når man er så få, så er der større fokus på én fra sælgerne. Så det blev lige lidt for meget af det gode, og vi gik ret hurtigt derfra igen :)

Photobucket

Andet billede er fra et helt andet marked, nemlig det store marked i Nabeul som er naboby til Hammamet. Det er hver fredag og det er kæmpestort! Her er der også mange flere turister, og derfor kan man gå en smule mere i fred ;) Så her fik vi kigget lidt mere og endda også købt lidt :) Jeg vil anbefale det her marked! Det var virkelig en oplevelse!

Photobucket

Sidste billede i denne omgang tog kæresten af mig på vores altan på hotellet inden vi skulle ud og spise :) Palmen i "forhaven" var så fin :D

2 kommentarer:

  1. Flotte billeder! Du er også rigtig fin på det billede. Ligner en H&M t-shirt jeg så i butikken? Super flot farve til dig! Dejligt I havde en god ferie.

    SvarSlet
  2. Mange tak Ann :D Og ja, det er nemlig lige netop en neon tee fra h&m :)

    SvarSlet