13. okt. 2012

Dreaming of...

Dreaming of...

Jeg sidder p.t. og drømmer om disse fin-sager :) Tasken og tørklædet er totalt uopnåelige for mig, men blusen og støvlerne er til at betale. Og jeg vil også klart overveje om de skal ind i min garderobe :) Er der nogen der har set strikken her i Aarhus? I kan klikke på linket under billedet for at se hvor tingene er fra :)

Og så vil jeg lige give en kæmpe stor tak til Acie! Jeg blev rigtig glad da jeg klikkede ind på hendes blog og så at jeg havde fået en "Acie Blogaward" :D Især fordi hun er én af mine yndlingsbloggere. Så tak søde Acie! :)

Og velkommen til de (mange) af jer der har klikket jer herind gennem Acie's blog! Jeg er jo helt overvældet, og jeg håber I kan lide hvad I læser herinde :)

6 kommentarer:

 1. Hva dælan.....! Dér var sguda et familiar face! Hej for helvede, Milla! Ved ikke om du kan huske mig, men jeg kan sgu huske dig :D Dejligt at finde dig igen!

  SvarSlet
 2. Ej hvor skægt! :D Jo jeg kan da i høj grad huske dig! Hvor fedt! Skal da vist liiige have tilføjet din blog til min blogroll ;) Har du det godt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo tak, can't complain :D
   Ditto her - du bliver sgu osse lige tilføjet på min da :D

   Hva med dig?? All good?? :D

   Slet
  2. Dejligt at høre :D Jamen her går det også bare godt! Flytter sammen med kæresten her inden for de næste par måneder, så det bliver dejligt! :D

   Slet
 3. Well deserved søde Milla - vi har jo fulgtes ad i blogland i snart maaange år og jeg følger trofast med;-*

  SvarSlet
 4. Og jeg kan kun sige i lige måde sødeste Acie :)

  SvarSlet