8. okt. 2012

I went shopping..

Photobucket

Halløj kære læsere! :) Og glædelig mandag! Jeg tog fri kl. 15 i dag og tullede ned i h&m. Jeg hapsede et par skinny jeans med høj talje med ind i prøverummet i str. 32/32, men kunne godt mærke at de altså sad lidt for løst. Jeg fik så en medarbejder til at finde en str. 31, men der var desværre ikke flere. Hun havde dog taget en str. 30 med til mig, og jeg prøvede dem.. og ved I hvad? De passede sku! :D Altså, de er lidt stramme i taljen, men de giver sig jo også ½ til et helt nummer. Så det er bare virkelig dejligt! Str. 30... hold da op.. det kan jeg ikke huske hvornår jeg sidst har været i :O

Nå, men udover de fine nye jeans kom jeg også hjem med denne strik. Jeg tror den skal på i morgen med en skjorte under :) Og så røg der også en basis tee og nogle øreringe med hjem. Jeg er virkelig blevet en buksepige.. går jo nærmest aldrig i kjole mere!

De af jer der følger mig på Instagram (@millastarglitter) har allerede set billederne ovenover, men nu får I dem også lige her :D God mandag aften allesammen!

6 kommentarer:

 1. SUPER fedt - stort tillykke med det - det må være en kanon følelse! Skulderklap til dig!! Lidt sejt at du ikke tror at du kan være i en str. 30 og så passer de bare! Fedt!
  Blusen er også rigtig fin - tror den er fin til skjorte.
  Bukser klæder dig også rigtig godt, så ingen grund til at gemme dig i kjoler mere. Andet end når man skal stadses ud :)

  SvarSlet
 2. Tusind tak for de søde ord Ann! :) Det varmer på sådan en kold mandag aften :D Og ja, det var rigtig fedt at blive så overrasket over at kunne være i str. 30. Den havde jeg godt nok ikke lige set komme..
  Igen, tak!

  SvarSlet
 3. Tillykke med den nye størrelse, det er bare den bedste følelse:) Prøvede faktisk også selv den trøje den anden dag, og tror jeg skal have den i bordeaux. Hvor er dine bordeaux bukser forresten fra? (Har et eller andet med bordeaux for tiden;-)

  SvarSlet
 4. Ane: Mange tak! Jeg er også helt tosset med bordeaux for tiden. Bukserne er fra h&m og de koster kun 80 kr! Så afsted med dig ;) Det er dem med lynlås i siden :)

  SvarSlet
 5. Hvor er det godt gået! :D Du ser også super godt ud :)

  SvarSlet
 6. Tusind tak for det Jeanette! :D

  SvarSlet