16. okt. 2012

Outfit of the day

Photobucket 

H&M fra top til tå :) Jeg køber stort set alt mit tøj dér, og især nu hvor jeg taber mig, for så kan jeg bedre "tillade mig" at skifte det ud når tøjet bliver for stort ;) F.eks. disse jeans. De er 3 (!) størrelser større end de sorte jeg købte forleden, så de er ved at være godt løse i taljen :) Heldigvis ikke så løse at de poser eller sidder grimt. Tanktoppen hev jeg med hjem i en L, men den er virkelig lang! Skulle måske have haft en M eller S i stedet. Men så må den ned i bukserne :) Og så tænker jeg at den kan bruges til en bytur med tights og en stram sort nederdel under. 'Jakken' er jeg SÅ glad for. Den har næsten hængt på mig siden jeg købte den - og den fælder stortset ikke, til de af jer der har afskrevet den pga dét :)

 God tirsdag aften derude!

6 kommentarer:

 1. Du ser rigtig fin ud :) Du har også en rigtig fin blog :)

  SvarSlet
 2. Du ser godt ud - jakken er rigtig lækker. Den er desværre væk i min str. Men dejligt at den ikke fælder!

  SvarSlet
 3. Nej jeg synes den er lidt til den store side. Jeg har i hvert fald min i str. small (og den kan godt lukkes, men jeg vil kun bruge den åben) :)

  SvarSlet
 4. So glad to be in this community which gives me the opportunity to be connected with you. You have a great blog. Very unique style. I will for sure visit on a regular basis. I would like to invite you to visit my blog http://www.instyleforless.org. I would be so thrilled if you like it and follow me. I will be more than happy to follow back too.
  Haley http://www.instyleforless.org

  SvarSlet