5. aug. 2010

Pakkens indhold

Photobucket

Pakken jeg modtog i går fra Urban Outfitters, bestod af 2 fine kjoler fra Silence+Noise. Det er første gang jeg køber noget fra det mærke, men da de var sat ned fra 45£ til 10£ pr. styk kunne jeg ikke lade dem være! Jeg købte én med hvide/navy striber og én med lyserøde/grå striber. De er begge super fine, men desværre ret brede over skuldrene. Jeg skal dog nok få dem brugt flittigt alligevel! I øvrigt en super service fra Urban Outfitters. Jeg bestilte mandag eftermiddag og pakken kom i går!

Photobucket

I dag er jeg på Skanderborg Festival, så dette indlæg er forprogrammeret. Jeg købte en endagsbillet dertil ret spontant i sidste uge, og jeg glæder mig til en dag med musik og godt selskab :D

5 kommentarer:

 1. Hvor er den bare fin til dig!

  God festival! :)

  SvarSlet
 2. Hej

  Har tagget dig i en rigtig hyggelig blogleg.
  Håber, du er frisk :-)
  http://chellescitronmaane.blogspot.com/2010/08/blogleg.html

  Hilsen Michelle.

  SvarSlet
 3. Wow, hvor er den kjole god til dig - snittet passer supergodt til dig - du ser højere og slankere ud - klart en keeper! Og sikke en service - det var da hurtigt det kom - sådanne netbutikker elsker vi. ;)

  /A
  http://tonightwehavethestars.blogspot.com/

  SvarSlet
 4. Jeg synes slet ikke min glider fra skuldrene på samme måde..

  SvarSlet
 5. Tak skal I ha piger :D

  Michelle: Jeg kigger lige på det i aften :)

  Cecilia: Nej det kunne jeg godt se.. Jeg tror måske det har noget og gøre med at jeg har så små bryster ;) Den sidder super godt på dig.

  SvarSlet