5. dec. 2011

Newyears makeup

Photobucket

Jeg ved ikke med jer, men nytårsaften er én af de aftener jeg tænker at man rigtig kan give den gas med makeuppen! Eller.. gas og gas, for jeg er alligevel lidt en kylling når det kommer til stykket ;) Jeg ville ønske jeg kunne lave noget i stil med disse billeder.. måske knapt så markant (Se nu gør jeg det igen! Kyllinge Milla :P).. Er især vild med den lilla'e i midten, og så det sort/hvide billede med glimmer makeuppen. Jeg plejer faktisk altid at lave fokus på mine øjne, og knapt så meget på læberne.

Giver I den gas med makeuppen nytårs aften, eller kan I bedre lide en afdæmpet makeup? :) Og har I tips til hvordan man kan få øjenmakeuppen til at holde i mange timer?

2 kommentarer:

  1. Jeg er også klar til at gå all in på nytårsmake-up - det skal ikk spares på glimmeret!

    Jeg har verdens bedste tip til at få øjenskyggen til at holde hele natten (hvis jeg selv skal sige det;)) Hvis du er ligesom mig, så går der ikk mange minutter før øjenskyggen ligger sig i "folden" i øjet - Smashbox har lavet en helt fantastisk primer, som man ligger inden under øjenskygger og så flytter den sig ingen steder - virkelig en investering værd!!


    Cathrine

    SvarSlet
  2. Mange tak for tippet Cathrine! :D Jeg vil uden tvivl tage ud og lede efter den primer, for den lyder da som noget jeg ikke kan leve uden!

    SvarSlet