7. dec. 2009

Zara

Det er faktisk sjældent jeg kommer i Zara butikken. Jeg synes aldrig jeg kan finde noget derinde, men jeg ser tit en masse lækre Zara sager rundt omkring i blogland. I dag gik jeg en tur ned af strøget, og besluttede mig for at gå derind. Det skulle jeg ikke have gjort! Sikke mange lækre ting - især sko og støvler! Dér skal jeg vist ind når jeg får min første fuldtidsløn. Især de sorte høje støvler med nitter er jeg ret vild med. Og jeg mangler jo høje ankelstøvler.....

Og jeg undskylder de lidt utydelige billeder. Mit kamera har det ikke for godt, og slet ikke når jeg tager billeder uden blitz..

Photobucket
Kjolen og nederdelen på sidste billede er ikke umiddelbart noget jeg selv ville hoppe i, men synes da de er ret søde.


It's not very often that I visit Zara. I never seem to find anything I like - but today was different! Lots of nice things - especially shoes! I love the studded ankle boots!

3 kommentarer:

 1. De har altid sådan nogle fede ting i Zara!! (:
  - Trine

  SvarSlet
 2. Åh Zara er en af mine yndlings butikker - jeg kommer der bare alt for sjældent.. men kan da se at mine nye høje ankel støvler er med på dit ene billede :D

  SvarSlet
 3. Jeg tænkte nok at det var dem du har købt :D Den er SÅ smukke! Men kan godt se hvad du mener med at de er høje ;) Er vil med lynlåsen og hælen!

  SvarSlet