9. dec. 2009

I rest my case..

Der er ikke noget at gøre. Jeg må og skal til Skive Festival (for 3. år i træk) næste år!! De lægger ud med et program der sender mig direkte i himlen! :D Det bliver en god sommer!

Photobucket

Tjek det ud HER

Ses vi i Skive? ;)

7 kommentarer:

 1. Rammstein ville jeg godt betale for, at blive fri for at høre. Men ellers er det cool! Regner med at du bla. gerne vil høre Dúné ;)

  SvarSlet
 2. Rammstein vil jeg gerne opleve :D Men 1 time er nok for mig ;) Og Dúné er jeg fuldstændigt skudt i!! :D og Magtens... og Dizzy... og og og :P

  SvarSlet
 3. Jeg må indrømme, at jeg ikke har noget behov for at høre musik der indeholder tekster som "jeg har en pik, du har en fisse... hvad er problemet? Lad os kneppe!". Og så er den orginale video jo ren porno.

  Men Dizzy gad jeg egentlig også godt at opleve - selvom jeg for det mest er en rendyrket poptøs :D Jeg havde købt billet hvis Lady Gaga og Britney kom ;)

  SvarSlet
 4. Haha, jeg har faktisk ikke hørt deres "pussy" sang endnu ;) Er mere til "Mutter" og flere af deres gamle.. havde jo en periode hvor jeg hørte heavy metal :p

  Dizzy glæder jeg mig også til! Og glæder mig endnu mere til at se hvilke navne de ellers disker op med! De plejer jo at gemme nogle gode kunstnere i ærmet :D .. Bare Nik og Jay kommer, så er festen i gang :p haha.. de skaber sku en god stemning!

  SvarSlet
 5. Rammstein rocks! ;)
  Jeg er ikke specielt vild med "pussy", men mange af deres gamle sager er meget cool... også holder de bare de vildeste koncerter!!
  Jeg skal selv se dem til juni på amager..

  Men ellers er jeg meget misundeligt på alle dem som kommer til Skive.. Kashmir (I looove), Dizzy, Selvmord osv...

  SvarSlet
 6. Jeg glæder mig også bare helt vildt!!! :D

  SvarSlet
 7. Jeg var til Rammstein koncert i december hvor de optrådte i Forum. Super god koncert hvor de også spillede en masse gamle sange :)

  SvarSlet