30. aug. 2012

Vinderen af Trendsales Giveaway...

... blev Caroline! Jeg brugte random.org til at trække vinderen, og det blev altså kommentar nr. 4 :D Tillykke! Hvis du lige skriver din mail og dit Trendsales brugernavn her i kommentarfeltet skal jeg sørge for at du får din præmie :)

Nu er det snart weekend! Det bliver skønt :D I morgen skulle vejret blive herligt, så kæresten og jeg har planlagt en dejlig cykeltur hvor vi snupper et tæppe og et spil backgammon med. Glæder mig allerede - selvom jeg tror det bliver hårdt at cykle når hele kroppen er MEGA øm efter Stram Op i går ;)

28. aug. 2012

Lidt om mad!

På det seneste er jeg blevet spurgt af nogle læsere om jeg ikke kunne tænke mig at skrive nogle flere indlæg om kost og motion, og jo! Det vil jeg da helt sikkert :) De 2 ting er jo nogle af mine største interesser, og jeg bruger enormt meget tid på selv at læse om kost og motion. Så her kommer det første af en række indlæg om de emner.

Når man, som jeg, gerne vil tabe sig, er det første man kigger på ofte hvad man putter i munden. Jeg har altid læst rigtig meget om kost, og interesserer mig enormt meget for det, så jeg ved efterhånden hvad der er godt og hvad der er skidt at spise (og det ved de fleste jo også, det er bare lige det dér med at få gjort noget ved det ;)) Jeg er især begyndt at læse meget om det der hedder Paleo, eller stenalderkost. Det går i bund og grund ud på at man ikke spiser forarbejdet mad, såsom korn, mel osv. I kan evt. læse mere om princippet her :)

Nå, men jeg synes jo det er enormt spændende, især fordi jeg har en kammerat som har tabt sig virkelig meget ved at spise efter de principper. Så jeg har indkorporeret det lidt i min hverdagskost. Men kun til dels, for jeg spiser stadig rugbrød, sødemidler og mælkeprodukter.

Jeg kan komme med et eksempel på hvordan min mad kunne se ud på en dag hvor jeg selv sørger for alle måltiderne (f.eks. i en weekend):
  Photobucket

Morgen: Skyr med lidt müsli/havregryn og frugt.
Mellemmåltider (formiddag og eftermiddag): Grøntsager, frugt, frugtstænger eller mandler
Frokost: Rugbrød med pålæg (kyllingepålæg, makrel, avocado, hytteost eller lignende) og grøntsager til
Aften: Kød (oftest fisk eller kylling) og grøntsager. Indimellem rugbrød hvis jeg bare har fået kød og grønt på arbejdet

Det er nemt at planlægge dagens måltider i weekenderne, men lidt sværere når man skal på arbejde. Vi har morgen og frokost buffet, men så må man prøve at vælge de sunde ting som grøntsager og kød. Det bliver nemmere med tiden skal det lige siges ;)

Jeg har fundet ud af at min mave slet ikke kan med hvedemel mere. Den har simpelthen vænnet sig til at jeg spiser groft, og når jeg så får pasta eller hvidt brød, så bliver jeg oppustet og får ondt i maven. Så det holder jeg mig stort set fra nu :) Det skal dog siges at jeg ikke er fanatisk på nogen måde, og hvis jeg spiser ude eller er til middag hos andre, så spiser jeg gerne ting jeg ikke spiser til hverdag. Det skal ikke være surt at lave en livsstilsomlægning, og man skal tillade sig selv lidt usundt indimellem.

En sidste ting jeg vil sige er: Husk at spise! Kroppen har brug for næring, og hvis man vil tabe sig må man ikke bare stoppe med at spise. Kroppen vil tro at der er sultestrejke, og så vil den gøre hvad den kan for at holde på fedtet. Så sørg for at bevæg jer og spis masser af sunde ting! :)

Det var alt for denne gang. Det blev også lidt langt kan jeg se ;) Håber I overlever! God tirsdag aften allesammen!

26. aug. 2012

Hvad 10 kg kan gøre..

Photobucket 

I er efterhånden flere der har efterspurgt før og efterbilleder af mig :) Nu er det jo sådan at jeg har rundet de 10 tabte kilo, og så tænkte jeg at det da var på tide at sammenligne lidt billeder. Jeg synes dog ikke jeg kan finde nogle før-billeder der virkelig viser hvor stor jeg var for 10 kg siden, men disse billeder viser det vist bedst :) Min BMI på de 2 første billeder var over 30 - altså i svært overvægtig zonen. P.t. er min BMI kommet under 28, så jeg er godt på vej mod normalzonen :) Det skal lige siges at jeg kun bruger BMI som en indikator. Jeg sørger for at kigge på min krop i stedet for at fokusere på vægtens tal - især nu hvor jeg opbygger muskelmasse da jeg er begyndt at styrketræne ved siden af min cardio træning.

Photobucket

De sidste par måneder er der sket meget med min krop, og det er både fordi jeg har skruet ned for byturene og samtidig træner jeg mange gange om ugen (Stepfit, løb, styrketræning osv.) :) Jeg sørger for at spise lidt efter LCHF og paleo principperne, så jeg spiser masser af kød og grønt, men knap så mange hurtige kulhydrater. Min mave kan ikke rigtig tåle pasta/ris/hvidt brød mere, og jeg bliver oppustet og får ondt af det. Så det holder jeg mig næsten helt fra. Jeg er dog ikke fanatisk, og kan sagtens have dage hvor jeg f.eks. spiser kage eller lignende. Så længe det ikke sker for tit.

Generelt kan jeg sige at jeg har fået ufatteligt meget energi og har flere gange fået at vide at jeg stråler, så jeg kan tydeligt mærke på min krop og psyke at det her er godt for mig! Jeg kan kun anbefale det til alle :) I vil ikke fortryde det når I kommer i gang.

24. aug. 2012

Workwear!

IMG_20120824_075533, Uploaded from the Photobucket Android App 
Dagens outfit i en lidt grynet instagram-version :) Tøjet er fra h&m og skoene er fra Shoe Biz.. Og nu er der kun lidt over 5 timer til weekend! Skønt :D Skal I noget spændende i jeres weekend? Selv skal jeg muligvis i Ree Park med kæresten i morgen! Håber ikke der kommer aaaalt for meget regn..

23. aug. 2012

Det der med detaljerne..

Photobucket

Hvis det er noget jeg er dårlig til, så er det accessories. Halskæder, armbånd osv. Jeg bruger øreringe hver dag, men altid små enkle af slagsen, og jeg er så misundelig på dem der har store "arm-parties" og smukke neon halskæder, men jeg kan virkelig ikke finde ud af det selv :P Måske det bare er at springe ud i det? Jeg vil i hvert fald kigge lidt på Trendsales, og se om jeg evt. kan finde lidt billigere items til at starte med :) Find accessories på Trendsales her :)

Indlægget er sponsoreret af Trendsales.dk

20. aug. 2012

Frit fald!

Photobucket

I fredags var jeg i Tivoli Friheden med familien og kæresten. Det var super hyggeligt, og jeg prøvede for første gang frit fald! Hold nu OP det var fedt :D Det skal helt klart prøves igen næste gang jeg skal derud. Jeg kan kun anbefale det! Er der andre der har prøvet, og syntes I ikke det var vildt fedt!? Altså når det er overstået ;)

Ovenstående var mit outfit i fredags på arbejde og derefter i tivoli :) Det er bla. min nye Gina Tricot sweatshirt og mit nye Stylesnob tørklæde, som jeg købte i København i ferien. Billedet i midten var et forsøg på at tage et billede af min frisure ;)

16. aug. 2012

Giveaway!

I samarbejde med Trendsales kommer der her en lille giveaway :D Vinderen får 30 dages VIP medlemsskab + 10 klip til Trendsales. Du deltager ved at skrive dit navn og alder (du skal være min. 15 år gammel) i kommentarfeltet nedenunder. Jeg trækker herefter lod mellem de deltagende, og hvis du vil have mere end ét lod med i puljen kan du gøre følgende:

1 ekstra lod: Meld dig som fast læser i min Google Friend Connect neders på bloggen
1 ekstra lod: Meld dig som fast læser på min Bloglovin'
3 ekstra lodder: Del min giveaway på din egen blog (og husk i så fald at linke i din kommentar herinde :))

Jeg håber I har lyst til at deltage i min giveaway :D God torsdag aften allesammen!

14. aug. 2012

Todays

IMG_20120814_075000

I dag hoppede jeg i en ældre Asos kjole. Det er ikke ret tit jeg har kjole på mere, men indimellem kan jeg godt lide at føle mig ekstra piget ;) Cardi'en er også en ældre sag, dog fra h&m.

9. aug. 2012

Copenhagen buys

Photobucket

Jeg fik købt en smule på min strøgtur i går :) Fandt bla. disse 2 smukke Stylesnob tørklæder sat ned fra 300 kr. stykket til 90 kr. stykket. Kup! Elsker dem allerede! Derudover var jeg heldig at finde den lækre Gina Tricot sweatshirt i str. M. Prøvede den også i XL, men den var bare alt for stor. Den er sååå dejlig blød at have på! Så tak til Acie for tippet om den ;)

8. aug. 2012

Pieces' nye kollektion

Photobucket

Jeg var jo til Pieces presse arrangement i går. Det var rigtig hyggeligt, og de fremviste mange flotte nye varer! Den primære grund til at jeg var blevet inviteret var for at høre om deres nye sko kollektion. De er nemlig begyndt at lave deres sko i ægte læder / ruskind, og priserne er stadig til at betale! Jeg mærkede på mange af støvlerne, og de føltes super lækre.
  Photobucket

Udover skoene var der også mange fine smykker, så I kan glæde jer! Den nye kollektion vil komme i butikkerne fra nu af og frem til februar (mener jeg det var) :) Her får I lige et lille udpluk af hvad I kan forvente.
  Photobucket

7. aug. 2012

The wedding

Photobucket 

Så er jeg vist ved at være tilbage på overfladen efter weekendens fest ;) Dog ikke længe - for kl. 11 i dag smutter jeg en tur til KBH, og er først tilbage i aften. Skal til Pieces Event i dag, og jeg glæder mig! Har aldrig deltaget i sådan noget før :)

Brylluppet var SÅ smukt! Min mor og bonusfar blev viet i Rådhus Parken, fordi vejret var så skønt. Så solen skinnede og det var bare helt perfekt det hele! Festen efterfølgende var lige så skøn, og K og jeg var 2 meget trætte mennesker om søndagen ;)

Jeg lovede jo et billede af vores outfits, og som lovet får I dem her. Og ja, vi matcher ;) Og nej, det var faktisk ikke bevidst. Vi kan bare begge godt lide bordeaux rød åbenbart ;)

2. aug. 2012

Sneakpeak på bryllupsoutfit!

Photobucket 

 I kender vel alle det dér med at man egentligt har valgt kjolen, og at man så alligevel skifter mening i sidste øjeblik ;) Det er altså sket for mig.. Jeg skal jo til min mors bryllup på lørdag, og havde egentligt en kjole til formålet. Meeen da jeg så fandt denne smukke sag på Trendsales, så ombestemte jeg mig altså! Så nu er det denne der kommer på i stedet!

Kjolen er en gammel sag fra h&m, men man kan altså være heldig at finde nogle gode kup på Trendsales :) Hvis I selv vil ind og se på udvalget, så klik her: Gå til Trendsales. Min mor hjalp mig så med at sy de store ærmer op, så den blev lidt mere sommeragtig (selvom det ikke er fordi her er specielt sommeragtigt for tiden i Danmark...)

Der er meget uenighed om det klæder lave piger at iføre sig maxikjoler, men jeg synes altså jeg kommer til at se højere ud med den på :) Og det bedste er at jeg nok kommer til at matche kærestens outfit ;) Haha.. det skal nok blive godt. Og jeg skal nok smide et billede herind af os engang i næste uge :)

Indlægget er sponsoreret af Trendsales.dk