2. aug. 2012

Sneakpeak på bryllupsoutfit!

Photobucket 

 I kender vel alle det dér med at man egentligt har valgt kjolen, og at man så alligevel skifter mening i sidste øjeblik ;) Det er altså sket for mig.. Jeg skal jo til min mors bryllup på lørdag, og havde egentligt en kjole til formålet. Meeen da jeg så fandt denne smukke sag på Trendsales, så ombestemte jeg mig altså! Så nu er det denne der kommer på i stedet!

Kjolen er en gammel sag fra h&m, men man kan altså være heldig at finde nogle gode kup på Trendsales :) Hvis I selv vil ind og se på udvalget, så klik her: Gå til Trendsales. Min mor hjalp mig så med at sy de store ærmer op, så den blev lidt mere sommeragtig (selvom det ikke er fordi her er specielt sommeragtigt for tiden i Danmark...)

Der er meget uenighed om det klæder lave piger at iføre sig maxikjoler, men jeg synes altså jeg kommer til at se højere ud med den på :) Og det bedste er at jeg nok kommer til at matche kærestens outfit ;) Haha.. det skal nok blive godt. Og jeg skal nok smide et billede herind af os engang i næste uge :)

Indlægget er sponsoreret af Trendsales.dk

14 kommentarer:

 1. Hvor er du fin, den er så flot til dig :-) jeg har nu også lige købt min første maxi, også selvom jeg kun er 157 og det er der sikkert også mange der heller ikke mener jeg kan bære, men det vil jeg ikke lade mig styre af :-) glæder mig til at se hele outfittet :-)

  SvarSlet
 2. Den klæ'r dig sindssygt godt. Jeg synes også du virker højere, så maxi er også for os lavbenede:-)

  Og tillykke med det flotte vægttab!

  SvarSlet
 3. Mange tak skal I have piger :D

  SvarSlet
 4. Jeg er altså lidt misundelig på den kjole.... Har faktisk ledt og ledt på Trendsales, efter du viste den, da den er så fin. Og klæder dig virkelig godt! (Hvilken str er din og hvilke str "system" er det? Altså M,L etc eller 38,40 etc?)
  //B

  SvarSlet
 5. Tommel op til valg af den kjole. Den er bare SÅ fin :)

  SvarSlet
 6. B: Mange tak for de søde ord :) Min er en str. 42. Hvilken størrelse skal du bruge?

  Marie: Tak for det :D

  SvarSlet
 7. Hej igen Milla
  En 42 vil nok passe bedst (eller 44 hvis det findes). Har du set en på Trendsales?

  SvarSlet
 8. Nej jeg har desværre ikke set nogen, men overvejer at sælge denne igen, da jeg ikke tror jeg vil få den brugt ret meget mere :) Hvad tænkte du på at give for den hvis det var?

  SvarSlet
 9. Det kunne jeg måske godt være interesseret i. Ved du hvad den har kostet fra ny?
  Hvad er den lavet af? Har den været brugt før du købte den eller? Ja sikke en masse spørgsmål, men jeg vil helst heller ikke bare byde et eller andet, som viser sig at være lavt i forhold til stand, materiale, nypris etc...

  //B

  SvarSlet
 10. Wow Camilla, hvor er du flot! Den klæder dig da i den grad! Håber I havde en fantastisk dag.
  Og hvor er du sej både med vægttab og feriestilen! Jeg faldt i igen i min anden ferierunde, så smart med udsigten til vores lille foretagende, not!
  Håber du nyder din ferie. Gad vide om jeg overhovedet kan kende dig, når jeg ser dig igen?
  //Annette

  SvarSlet
 11. B: Jeg har sendt dig en mail :)

  Annette: Haha, mange tak for det :D Og jeg har virkelig heller ikke fået løbet ret meget i ferien (har trænet alt muligt andet i stedet..) så jeg tror det bliver hårdt den 22. for os ;) Men vi skal jo bare gennemføre!
  Håber alt er vel på jobbet! Knus

  SvarSlet
 12. Wow, hvor er du smuk! Den kjole er super pæn på dig! :)

  //Maria Bach

  SvarSlet