26. aug. 2012

Hvad 10 kg kan gøre..

Photobucket 

I er efterhånden flere der har efterspurgt før og efterbilleder af mig :) Nu er det jo sådan at jeg har rundet de 10 tabte kilo, og så tænkte jeg at det da var på tide at sammenligne lidt billeder. Jeg synes dog ikke jeg kan finde nogle før-billeder der virkelig viser hvor stor jeg var for 10 kg siden, men disse billeder viser det vist bedst :) Min BMI på de 2 første billeder var over 30 - altså i svært overvægtig zonen. P.t. er min BMI kommet under 28, så jeg er godt på vej mod normalzonen :) Det skal lige siges at jeg kun bruger BMI som en indikator. Jeg sørger for at kigge på min krop i stedet for at fokusere på vægtens tal - især nu hvor jeg opbygger muskelmasse da jeg er begyndt at styrketræne ved siden af min cardio træning.

Photobucket

De sidste par måneder er der sket meget med min krop, og det er både fordi jeg har skruet ned for byturene og samtidig træner jeg mange gange om ugen (Stepfit, løb, styrketræning osv.) :) Jeg sørger for at spise lidt efter LCHF og paleo principperne, så jeg spiser masser af kød og grønt, men knap så mange hurtige kulhydrater. Min mave kan ikke rigtig tåle pasta/ris/hvidt brød mere, og jeg bliver oppustet og får ondt af det. Så det holder jeg mig næsten helt fra. Jeg er dog ikke fanatisk, og kan sagtens have dage hvor jeg f.eks. spiser kage eller lignende. Så længe det ikke sker for tit.

Generelt kan jeg sige at jeg har fået ufatteligt meget energi og har flere gange fået at vide at jeg stråler, så jeg kan tydeligt mærke på min krop og psyke at det her er godt for mig! Jeg kan kun anbefale det til alle :) I vil ikke fortryde det når I kommer i gang.

11 kommentarer:

 1. Hej,
  Hvor er du sej, godt gået. Du ser godt ud.
  KH Henriette

  SvarSlet
 2. Det er SÅ flot, Milla ! Det er virkelig til at se, at du har tabt dig. Respekt !!

  SvarSlet
 3. Igen, super godt gået. Man kan tydeligt se på det på dine lår, dit ansigt og mave. 10 kg. er pludselig meget, så det er sådan en forskel. Det er fedt at du har fundet det der virker for dig, det må være fedt. Du er til STOR inspiration :) :)

  SvarSlet
 4. Det betyder rigtig meget at være til inspiration for andre! :D Så mange tak for din søde kommentar. Jeg kan kun anbefale at gøre det på den måde jeg har gjort/gør, for selvom det går langsomt nedad, så er jeg ret sikker på at det er den måde kroppen har det bedst med. Og så når psyken også at følge med :)

  SvarSlet
 5. Hej Milla.
  Det er første gang, jeg skriver en kommentar, selvom jeg har fulgt din blog i en del måneder nu.
  Jeg vil bare sige, at dit vægttab er super flot. Man kan tydeligt se, at du har tabt dig.
  Jeg er selv 19 år og har været overvægtig så lang tid, jeg kan huske, men jeg har nu været på 'kur' i ca. 3 uger, og jeg har tabt knapt 5 kg. Du er en stor inspiration :)
  Jeg ville ønske, du skrev lidt mere/oftere på din blog, fordi jeg elsker at læse den.

  Knus herfra

  SvarSlet
 6. Hej Anne-Sofie.
  Hvor var det bare en dejlig kommentar at komme hjem og læse! :D Stort tillykke med de tabte 5 kg. Det er en rigtig flot start, og jeg er super glad for at være til inspiration for andre der er i gang med at tabe sig! Jeg skal nok se om jeg ikke kan få blogget lidt oftere, men jeg vil også aller helst skrive nogle indlæg der har noget relevant indhold, i stedet for bare at blogge for at blogge :) Hvis du forstår. I må også meget gerne skrive hvad I kunne tænke jer af indlæg, og så vil jeg helt klart bruge jeres idéer til inspiration! Klø på med din flotte indsats - det er sejt gået! :D
  Knus tilbage

  SvarSlet
 7. Hej Milla,
  det er superflot, at du har tabt dig så meget. Jeg var selv turen igennem for en del år siden efterhånden, og jeg husker det store arbejde, det er. Faktisk burde jeg komme i gang igen, men med en lidt kaotisk hverdag og tre timers pendling til/fra arbejde dagligt har jeg svært ved at finde motivationen og styre den planlægning, det kræver. Jeg håber, jeg kan tage mig sammen efterhånden. Men det er dejligt at se, at det kan lykkes for andre - også at komme i gang med at løbe (det er jo en billig og god motionsform, men jeg synes, det er så ubehageligt).

  Fortsat held og lykke med projektet!

  SvarSlet
 8. Hej Mezza!
  Tusind tak for de fine ord :) Og ja, det ER et kæmpe arbejde, men det er det så meget værd! For hold da op man får bare energi og godt humør af det. Men jeg kan sagtens forstå manglen på overskud - jeg var også bare træt dengang jeg pendlede mellem Aarhus og Vejle. Jeg håber du finder tiden og overskuddet til det snart! :)

  SvarSlet
 9. Hej Milla.

  Hvor er det flot! Det tager jeg hatten af for :) Jeg er selv begyndt at løbetræne her for et par måneder siden, og er langsomt begyndt at lave ændringer i min kost. Og i den forbindelse er du od din blot en dejlig inpirationskilde.

  Vil du muligvis overveje at lave flere indlæg om din hverdag og kost?

  SvarSlet
 10. Hej Monica.
  Super godt at høre at du er begyndt at løbe! :) Og jeg er så glad for at kunne være til inspiration. Jeg vil meget gerne lave flere indlæg om min hverdag og kost, men jeg mangler lidt inspiration p.t. Jeg lover dog at der nok snart skal komme noget mere herinde :)

  SvarSlet