27. jun. 2012

Er I derude? :)

Photobucket

I er godt nok stille lige for tiden? :) Jeg ved ikke lige om min statistik-tæller er forkert, men 3-4 besøgende om dagen? Jeg forstår ikke hvorfor besøgstallet er faldet så meget.. Så hvad laver I derude? :D Eksamener? Ferie? Nyder den smule gode vejr vi har indimellem? Jeg er nysgerrig ;) For hvis der er noget galt med min besøgs-tæller eller andet, så må jeg hellere få kigget på det!


Photobucket


Jeg havde en rigtig dejlig fødselsdag i går! K gav middag på den lækreste restaurant! La Forchetta i Vestergade! Kan anbefales :D Og så skal I lige se de gaver jeg fik i går. 2 fine øreringe og en lækker kogebog :) Er så glad for hver og én af dem! Resten af mine gaver får jeg på fredag, så det bliver dejligt ;)

11 kommentarer:

  1. Jeg er her stadig, og jeg tjekker ind på din blog flere gange daglig!

    /Maria Tuborg

    SvarSlet
  2. Det er jeg glad for at høre Maria :D

    SvarSlet
  3. Jeg læser tit din blog, men jeg har forsømt det... hvis jeg skal være ærlig synes jeg det er blevet kedeligere :/ sorry

    SvarSlet
  4. Jamen det er helt fair :) Det vidste jeg egentligt godt.. synes ikke jeg har så meget spændende at blogge om lige for tiden. Men hvad kunne I tænke jer at læse om herinde? :)

    SvarSlet
  5. Jeg er her også og kikker ind hver eneste dag :)
    /Marie

    SvarSlet
  6. Hvor er dine fine øreringe fra?

    SvarSlet
  7. Den store er fra Gylda Jewellery og den lille stjerne er fra Pernille Corydon :)

    SvarSlet
  8. Tak! De er mega seje - tror de skal på ønskesedlen:)

    SvarSlet
  9. Jeg læser også stadig med, synes din blog er god og helt nede på jorden, det kan jeg godt lide :-) tror bare mange bloglæsere holder lidt sommerferie, synes jeg man hører flere steder fra......

    SvarSlet
  10. Det er jeg rigtig glad for at høre :) Og ja, der sker jo så mange ting ude i den virkelige verden her i sommerperioden.

    SvarSlet