1. jan. 2012

New vinter jacket

Photobucket

I fredags var jeg et smut i Bruuns efter nogle hårprodukter til nytårs-håret. I Carlings fandt jeg så ENDELIG en ny lækker vinterjakke! Endda sat 50% ned :D Win! Den er virkelig varm og lækker, og foret er silkeblødt. Den kommer jeg til at voldbruge (min er sort, men fandt lige et bedre billede af den i blå)
Billederne yder den i øvrigt ikke retfærdighed (og billedet med hatten oppe er bare for at fjolle lidt.. skal ikke renede rundt sådan ;))

Jeg håber I alle kom godt ind i 2012? Jeg selv har kun lige i dag til at komme mig, og så er det tilbage på arbejdet i morgen. Puha.. det skal nok blive hårdt! ;)

4 kommentarer:

 1. Den er fin. Hvad kostede den? Og ved du, om den er vandafvisende?

  SvarSlet
 2. Den var sat ned fra 1000 kr. til 500 :) Og den er vandafvisende. Jeg har i hvert fald haft den på i regnvejr, og vandet prellede af så vidt jeg kunne se.

  SvarSlet
 3. Den er super fed :-) Hvad mærke er det? Så vil jeg se om jeg kan finde den på nettet :-) Passer str. (den er ikke større eller mindre end der står i nakken)?

  SvarSlet
 4. Tak for det :D Er også glad for den. Mærket er "Saints and Mortals".. Jeg har den i M så jeg vil sige at den er lidt til den store side.

  SvarSlet