25. jan. 2012

First time..

Photobucket

Der er jo en første gang for alt! Og her til aften på vej hjem fra min veninde (i den bidende kulde! Brrr) går jeg i min egen verden og hører musik, og bliver pludselig stoppet af en sød pige. "Hej. Jeg ville bare lige sige at jeg læser din blog" .. :D Dét var altså en dejlig oplevelse! Så tak til dig søde læser. Det var hyggeligt at få ansigt på! Så hvis I er andre der ser mig ude i virkeligheden, så kom endelig hen og hils! Jeg bider ikke ;)

Og forresten, til den læser der stoppede mig i aften: Undskyld hvis jeg virkede lidt forvirret, men jeg blev bare ret overvældet og glad :D

P.s. Billedet ovenover har intet at gøre med indlægget.. manglede bare lige et fint billede ;) Det her er ét jeg selv har taget oppe i Regnbuen på Aros.

4 kommentarer:

 1. Det var mig, der stalkede dig! Du virkede ikke forvirret. Jeg var selv ret træt og klædt som Murren fra Mumi, så jeg synes, du tog det ret pænt. :)

  SvarSlet
 2. Det er jeg glad for at høre ;) Og jeg synes du var fin! Var vild med din øjenmakeup i øvrigt - det der eyeliner. Så så fint ud :) Endnu engang, hyggeligt at møde dig, og dejligt du læser med!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - nu prøver jeg desperat at backtracke, hvilken eyeliner jeg havde på den dag (veksler mellem fire forskellige). Jeg tror, det var Maybellines gel-eyeliner, der for øvrigt er skidegod. Jeg kan ikke huske, om du selv har nævnt den i et indlæg (jeg skamroste i hvert fald dine øjne en dag, du havde købt en ny eyeliner), men ellers er det den her: http://www.maybelline.com/products/9/eyes/eye-liner/eye-studio-lasting-drama-gel-eyeliner/blackest-black/950?shadeId=54
   Den medfølgende pensel er også tip-top! Rigtig godt køb til de der 60-80 kr - afhængigt af om den nu er på tilbud eller ej. :)

   Slet
 3. Det var nemlig sådan en sort eyeliner :) Så det kan godt passe. Jeg købte selv en Gosh eyeliner, men vil da helt sikkert overveje den fra Maybelline næste gang. Så tak for tippet!

  SvarSlet