14. sep. 2009

Mad- og motionsplan

I fredags satte jeg mig og planlagde mad+motion lørdag til fredag.. Jeg har planlagt det sådan at når jeg laver aftensmad, laver jeg nok til frokosten dagen efter. Og jeg tror jeg kommer til at spare mange penge på det her. Så får man også udnyttet det man har i fryseren + man stresser ikke over dagens aftensmad og ender med en sandwich fra Dee Dee's eller Anettes. Det kender jeg nemlig alt for godt, og da jeg er rimelig meget på røven pengemæssigt resten af måneden er det jo et perfekt tidspunkt at starte på at lave madplan. Det er også dejligt at man ikke skal tænke på at handle ind, og "Hvad skal jeg nu ha' til aftensmad i aften?" Så ren win win situation!

Derudover har jeg også fået lavet en motionsplan, så jeg ikke bare er sund mht. maden, men også mht. motion. Her får I mine 2 planer:

Madplan:
Lørdag: Kyllingefilet. Dertil tomat+agurk+hvidløg i fromage frais (smager SÅ godt!)
Søndag: Samme som lørdag
Mandag: Kyllingefilet i wok med grøntsager, karry og brune ris.
Tirsdag: Pita med grøntsager og tun
Onsdag: Fyldte peberfrugter (ris, oksekød og karry)
Torsdag: Spise hos mutti ;)
Fredag: Chili con carne (får 2 veninder 2 besøg til spisning)

Motionsplan:
Mandag: Træne, min. 400 kalorier (tjek, var dernede i lidt over en time i dag!)
Torsdag: Træne, min. 400 kalorier

Et lidt kedeligt indlæg fra mig i dag, men sådan er det jo nogengange :)

5 kommentarer:

  1. Hej Milla,
    Sikke fint med en mad og motionsplan - det ser godt ud :D
    Jeg vil da gerne høre lidt mere om tomat, agurk hvidløgs tingen, kunne man få en opskrift?

    SvarSlet
  2. Hej Julie :) Mange tak for det. Jamen du får da lige opskriften her. Jeg havde dog ikke spidskommen og mynte, og brugte fromage frais i stedet for græsk youghurt :) Dette er til 2 portioner:

    Kyllingefilet m. græsk yoghurt og grønsager
    1 stk. Agurk
    1 fed Hvidløg
    Havsalt
    Sort peber
    4 stk. Tomat
    6 spsk. Mynte
    166,7 g Græsk yoghurt 10%
    2 stk. Kyllingefilet
    2 knsp. Spidskommen

    Rør det græske yoghurt sammen med salt, peber, spidskommen, knust hvidløg og mynte.
    Skær agurk og tomat i tern og kom dem i yoghurt blandingen. Stil på køl.

    Steg kyllingefileterne evt. i lidt olie. Krydr med salt og peber.

    Serverer Kyllingefileterne sammen med det yoghurt blandingen. Spis evt. et frisk flütes til retten.
    Tip: Ønkses flere grønsager kan der tilsættes peberfrugter eller forårsløg i yoghurt blandningen.

    SvarSlet
  3. muuums det hele lyder så lækkert!!!!!


    har lige skrevet en mail til dig frække fyr ;)

    SvarSlet
  4. Mange tak, det glæder jeg mig til at prøve :D

    SvarSlet
  5. Chris: Ja ik? ;) mmh..hehe.. jeg tjekker lige mailen!

    Julie: Det var så lidt :D

    SvarSlet