24. jan. 2013

The end of an era!

Ja, der er nok nogen der havde set den komme :) Der har ikke været meget aktivitet herinde på det seneste, og det skyldes altså at jeg har så travlt ude i det virkelige liv.. Derudover synes jeg måske også det er lidt misvisende at have en blog der hedder "Fashion is Art" men som nærmest kun omhandler sundhed og livsstil ;)

MEN men men kære læsere! Jeg har noget i ærmet til jer :D For jeg stopper nemlig ikke med at blogge.. Har gang i et meget spændende projekt som er ved at blive stablet på benene, og jeg glæder mig til at kunne dele det med jer meget snart :) Så jeg håber I fortsat vil kigge herind lidt endnu, så I kan læse mere om det projekt! Indtil da må I have det dejligt!

5 kommentarer:

 1. Pyh, troede lige at du helt stoppede med at blogge, for det ville da godt nok være frygteligt... Men ja, jeg kan godt forstå at det er ret misvisende med den blogtitel, især når du er så sej med sundhed, mad og træning... Venter spændt på at se hvad du så har gang i.. Skriver du herinde når du har nyt??
  -Ann :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var da en dejlig kompliment Ann :D Tak for det. Og jeg skal selvfølgelig nok lave et indlæg herinde så snart der er nyt! Der går ikke lang tid kan jeg fortælle :)

   Slet
 2. Pyyyh! Jeg ånder også lettet op ;) Det lyder spændende med et nyt projekt - glæder mig til at høre mere :)
  /Marie

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha :D Tak for det! Det var dejligt at høre :)

   Slet
 3. Spændende, spændende. :)

  SvarSlet