13. dec. 2012

New hair!

Photobucket 

 Så fik jeg sku klippet lokkerne i dag! Fik desværre ikke taget noget før billede, da jeg kom direkte fra arbejde. Mit hår var efterhånden tungt og langt og kedeligt.. Og nu hvor firmajulefrokosten (som er min eneste julefrokost ud over den årlige familie julefrokost 2. juledag) er i morgen, så ville jeg altså have ordnet håret i dag :) Jeg købte en Groupon til salon Senderella på Frederiks Allé her i Aarhus C, og jeg synes altså selv det blev rigtig fint :) Hun tog en GOD del af længden, så jeg er nærmest page-håret nu, men jeg kan faktisk godt lide det! Og jeg kan stadig lave høj knold og andre frisurer, hvilket var mit eneste krav.

Nu vil jeg snart i seng. Jeg sprang lige på et Flow Yoga hold her kl. 20, og det var SÅ godt! Det var første gang, og jeg tror jeg er sååå øm i morgen ;) Så det kan være jeg ender med at drikke øl og vin med sugerør fordi jeg ikke kan løfte mine glas. Haha..

Jeg håber I alle får en fantastisk weekend når I kommer dertil! Jeg har så mange skønne planer selv. Bla. skal jeg se min bedste veninde og hendes dejlige søn som er på besøg fra USA, og så står den på familie julehygge på søndag :D Dejligt!

2 kommentarer:

  1. Det er en god længde til dig! Det er også min ideallængde. Jeg fik klippet en pixie i juli men har ladet den gro siden, så jeg når sikkert din længde om et års tid. :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for det Mezza :) Lyder ellers også fint med pixie. Det ville jeg også gerne have, hvis jeg ikke havde så meget fald i håret (frisøren trak mit fald ud med børste og føntørrer, så det er ikke til at se her)

      Slet