12. apr. 2012

Gæste-artikel!

Indlægget i dag er et gæste-indlæg skrevet af en medarbejder hos liked.dk. Jeg bad dem om at skrive nogle forslag omkring items til sommerens events, og der er kommet en fin artikel ud af det :) Jeg håber I synes om dette lidt anderledes blog indlæg:

Sommertøj til 2012


Det er altid svært at starte en ny årstid, når man bare føler at man intet tøj har i sit klædeskab. Måske har du allerede været på en dejlig shoppetur – ellers bør du i hvert fald overveje hvilken stil du vil have til sommerens dejlige events.

Simpelt tøj


I år er det “Keep it simple summer”. Genovervej dit nuværende outfit – synes du der mangler noget? Paradoksalt nok, så er det ganske enkelt ikke det tøj du skal klæde dig i til sommer. Vælg noget simpelt tøj, hvor du ikke har lyst til at tilføje gigantiske smykker eller klæde dig på af flere lag af trøjer og cardigans. Sørg for at det er simpelt, uden at blive for kedeligt.

Et super råd til din shopping er at gå på inspiration i butikkerne, og købe online. Ved at købe tøjet online, kan du spare mange penge, finde større udvalg – og dertil har du flere rettigheder som forbruger.Her er nogle eksempler på tøjstile til dit klædeskab:

mbym langærmet T-shirt
mbym langærmet T-shirt
Let, blåt og elegant. Holder man sig til t-shirts eller toppe, kan det aldrig gå helt galt, hvis man er på udkig efter en simpel stil.Gestuz Gloss Kjole
Gestuz Gloss Dress
Lad vær med at lade tøjet overskygge dit jeg. Lad din perosnlighed tale for sig selv.Bonus tøjstil


Onepiece jump in
Onepiece jumpsuit
Jumpsuits er på vej frem - især her i Danmark, ser vi det som en ekstraordinær måde at skille sig ud fra mængden på. Dette specielle tøj er ekstra godt til afslapning på en god regnvejrsdag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar