23. nov. 2010

Midlertidig sindssyge..

.. det er hvad jeg må være ramt af i dag! For da jeg kom hjem fra arbejde hoppede jeg i løbetøjet og fik langt om længe genoptaget min løbetræning. Startede ved dag 1 af uge 1 af de løbepodcasts jeg har. Og ja, jeg er godt klar over at der nærmest er snestorm udenfor, men det var fantastisk at komme afsted igen :D Så jeg regner med at det skal til og være 3 gange om ugen igen. K og jeg "presser" hinanden lidt da vi begge gerne vil i form (for mit vedkommende vil jeg tabe mig, og da han overhovedet ikke trænger til at tabe sig vil han gerne i form og opbygge muskler) Så det er rart at vi kan støtte hinanden lidt :)

Nu vil jeg i bad og så have bikset noget aftensmad sammen. Jeg har i øvrigt benyttet mig af Asos' fri fragt, og bestilt en kjole derinde fra :D Hvilken én kan I se når den ankommer - forhåbentligt i denne uge. God tirsdag aften allesammen!

3 kommentarer:

  1. må man spørge hvad det er for nogle løbepodcasts? :)

    SvarSlet
  2. De hedder C25K (Couch to 5 K) og er lavet af Robert Ullrey :) Bare prøv at google det og så finder du dem hurtigt. De kan også hentes gratis inde på Itunes.

    SvarSlet