21. maj 2009

Kropsudsmykning..

Jeg har længe været meget facineret af flotte tatoveringer, og jeg skal også helt sikkert have én selv på et tidspunkt. Men det er en stor ting at få synes jeg, da det er noget man kommer til at have resten af livet, så derfor har det taget mig lang tid at finde ud af hvad det skal være, og ikke mindst hvor den skal være. Men nu tror jeg efterhånden jeg har fundet ud af hvad jeg vil have.

Jeg kigger ofte på nettet for at få inspiration, og i dag faldt jeg over én som gav mig et direkte chok da jeg så den! (Nej det er IKKE sådan én jeg vil have. Trust me!!!) Prøv lige og se den her fætter:SHIT, det er bare godt lavet!! Og mig som hader edderkopper hoppede i sengen da jeg så den. Puha. Sådan én vil jeg nødigt have på mig :p Men flot ser det jo ud! Det er i hvert fald en meget dygtig tatovør der har lavet den. Hvad med jer, er der nogen af jer der har eller overvejer at få tatoveringer?

10 kommentarer:

 1. overvejer også at få en, men er ligesom i startfasen, så aner ikke hvad det skulle være :b

  SvarSlet
 2. hehe, dér har jeg også været ;) For lang tid siden. Det har taget mig flere år at finde ud af hvad jeg vil have :blush: Men det ER jo en stor ting synes jeg :) .. Og min mor er ikke glad for det :p haha. Men jeg tror bare at det bliver mere og mere almindeligt at få en tatovering.. Det er ligesom blevet en del af vores generation :)

  SvarSlet
 3. jeg ved ikke hvad min mor vil sige - hun er selv tatoveret :)

  men hvad vil du gerne have lavet så?

  SvarSlet
 4. En lyserød lotus blomst på min hofte :) En lotus blomst har en speciel betydning i den buddhistiske tro, og jeg synes det er meget facinerende.. :)

  SvarSlet
 5. Jeg er netop blevet signet op til min næste tattovering og glæder mig som en gal! Et godt råd er at vente indtil du har fundet det HELT rigtige design. Det skal som du selv siger blive på din krop resten af livet, så bestil først tid til det når du ikke længere skifter mening omkring hvad du skal have og præcis hvordan den skal se ud :)

  SvarSlet
 6. Tak for dit råd Lotte. Det vil jeg helt sikkert benytte mig af :) Jeg har nemlig skiftet mening et par gange siden jeg besluttede mig for at jeg vil have én, så jeg vil vente noget tid endnu inden jeg bestiller tid :) Held og lykke med din næste tat - jeg har hørt at man bliver afhængig af det? ;)

  SvarSlet
 7. Jeg vil måake gerne (når jeg blir gammel nok) have tatoveret mit yndlings citat rundt om håndledet, som et evigt armbånd :D

  /Line

  SvarSlet
 8. Uuh det lyder også rigtig fint :) Jeg "tør" dog ikke selv få en et så tydeligt sted. Er bange for at jeg kunne gå hen og blive træt af at se på den. Men helt sikkert en god idé :)

  SvarSlet
 9. hmm.... Sjovt sas og talte om tatoveringer idag... (; jeg synes der er meget forskel på tatoveringer, jeg kan ikk lide for store hellere nogle små nogle som er lidt kusterriske, eller bare betyder noget for en...

  SvarSlet
 10. Jeg synes det kommer meget an på personen og personens stil. Jeg har set flere store tatoveringer der bare var super flotte, men jeg kunne aldrig selv finde på at få en kæmpe én. Jeg vil gerne kunne gemme den lidt væk.

  SvarSlet