19. maj 2009

100 fantastiske steder..

Efter arbejde i dag smuttede jeg en tur ind til århus. Ledte efter den fantastiske blå blazer fra Zara som deppe har flashet, men den var udsolgt :( Øv.. Jeg fandt dog en sød hvid tunika i stedet. Jeg fandt også den sødeste koral kjole, men desværre sad den ikke optimalt på mig. I får lige billeder hvis der er andre der vil hapse den. Første billede er for at vise farven bedst.På vej ned mod bussen gik jeg over Store Torv og Lille Torv, hvor der i disse dage er udstillet 100 billeder af fantastiske steder i verden. Virkelig virkelig smukke billeder. "100 Places to Remember Before they Disappear" hedder udstillingen, og den kan ses i Århus frem til Juli. Jeg må ind og se nærmere på dem en dag hvor jeg har tid. Specielt ét billede fangede mig helt vildt. En enkelt havskildpadde i et blåt hav. Det var virkelig et smukt billede. Desværre kunne man ikke få det som postkort. Jeg købte dog 2 andre; Et af Maldiverne, og ét med 3 isbjørne der vandrer over isen.

Og dagens outfit var dette:

8 kommentarer:

 1. Ihj! Hvorfor er det så lige at jeg ikke bor i århus eller generelt bare tæt ved en zara!?
  /L

  SvarSlet
 2. Ej hvor træls :( Ja, de burde være overalt i landet. Selvom jeg sjældent kan finde noget derinde.

  SvarSlet
 3. Ville også gerne have Zara i nærheden..

  Jeg har forresten linket til din blog, jeg håber det er ok? Er helt ny i blogverden - så ved ikke om man 'plejer' at sige det/spørge...

  Kh
  Mette

  SvarSlet
 4. Det er da helt i orden, Mette :) Og velkommen til blogverdenen. Hehe. Jeg linker da lige tilbage :)

  SvarSlet
 5. Jeg syntes kjolen sidder rigtigt godt på dig! Hvad er der i vejen med den?

  SvarSlet
 6. Den sad også fint foran, men øverst bagpå var den meget stor i det - og jeg kunne ikke passe en M i taljen :(

  SvarSlet
 7. Hvor er den fin kjolen! Lige sådan en jeg leder efter :)
  Hvad kostede den? Og ved du om den er ny? Jeg bor nemlig i København, og synes det ville være lidt langt at spæne til Århus bare for den... ;-)

  SvarSlet