10. maj 2009

En skøn forlænget weekend!

Jeg har haft besøg af en veninde fra kbh siden torsdag aften og indtil i dag kl. 17. (En dulle fra MSS til de af jer der ved hvad det er ;) hehe) Og vi var i byen med endnu en dulle i fredags. Det var så hyggeligt! Lørdag var vi på café med 2 andre duller - også rigtig hyggeligt. Og så var det meningen at vi skulle shoppe bagefter, men efter kun 3 timers søvn var vi godt trætte og måske også en smule bagstive. Så det blev ikke til nogle køb i den omgang ;) Lørdag aften var vi så i byen igen, men kun til kl. 2. I dag har vi bare nørdet den ved hver vores com, og nu ligger jeg i min seng under min dyne og vil snart lægge mig til at sove, efter en hård med skøn weekend!

Jeg har dog lidt jeg kan vise :D Har nemlig modtaget min top fra Dorothy Perkins! Den er super blød og fin, men lidt stor og gennemsigtig, så jeg skal ha' købt en hudfarvet stropløs bh. Eller kan man evt tage den ud over en stram sort trøje? Jeg må prøve mig frem..2 kommentarer:

  1. Ih, hvor er den fin! Jeg synes at du skal investere i en hudfarvet bh! Umiddelbart synes jeg at det vil være synd at tage sort inden under.. Jeg synes at farven ser meget mere lækker ud, uden den sorte farve i baggrunden

    SvarSlet
  2. Tak for dit indput søde. Jeg må ud og finde en ny bh :)

    SvarSlet