26. nov. 2011

Julefrokost-kjolen

Photobucket

.. er i hus! Eller, der er i hvert fald lagt bestilling ind på den :) Efter jeg havde set den et par gange på Tina, kom jeg frem til at jeg MÅ eje den. Den er simpelthen så fin, og jeg kunne nemt finde på at bruge den til jul eller nytår også. Nu håber jeg bare den passer!

Jeg holder denne weekend og næste weekend fest-fri. Jeg trænger simpelthen til et par weekender uden druk, og jeg tror både min krop og min økonomi har godt af det :) Og da firma-julefrokosten (som denne kjole er købt til) er den 9. december, er det meget passende at jeg holder alkohol-fri indtil da.

I går var et hurtigt smut på Aros med en kammerat inden de lukkede, for at opleve Aarhus fra Regnbuen. Smukt syn! Efter vi havde spist aftensmad smuttede vi så i biffen og så Paranormal Activity 3, og shit jeg fik mange chok! Det er altså en god film imo!

6 kommentarer:

 1. Uh, den har jeg også længe savlet over - og gør det stadig hver gang Tina flasher den på. Tror dog hellere jeg må lade den være.

  SvarSlet
 2. Jeg har tænkt på den så længe nu, så nu kunne jeg ikke lade den være mere :D Bliver SÅ ked af det hvis den er for lille :/

  SvarSlet
 3. Hvor er kjolen fra? :)

  SvarSlet
 4. Godt køb, siger jeg bare ;)

  SvarSlet
 5. Haha taak søde Tina ;) Hvis den så bare sidder HALVT så godt på mig som på dig, så er jeg glad :D

  SvarSlet