23. sep. 2010

Flytter til øen!

Photobucket

Jeps, der er virkelig knald på her for tiden! Puha. Det er lige før jeg slet ikke kan følge med - og det er altså mit liv jeg snakker om :D I dag hev min chef + afdelingsleder mig ind i et mødelokale og spurgte om jeg ikke kunne tænke mig at flytte til Lyngby i en måneds tid eller 2, og hjælpe på et af deres store bro projekter derovre. Det tog mig ca. 3 min. at sige ja, og det er altså allerede på mandag at jeg skal flytte!! Holy s*** altså.. Så jeg er rimelig rundt på gulvet lige nu. Jeg får 2 dejlige tøser på besøg lørdag, som skal overnatte til søndag, og når de er smidt hjem skal jeg pakke, og så går turen mod Lyngby. Jeg aner ikke hvor jeg skal bo endnu - hotel eller lejlighed - men jeg ved at det kommer til at blive en spændende og skræmmende tid jeg går i møde! Så I hører nok først fra mig igen når jeg er landet derovre på øen - til gengæld får jeg også rigeligt med tid til at blogge om aftenen, da jeg jo ikke rigtig kan være sammen med K derovre :/ Det er så den eneste (store) ulempe ved at sige ja til sådan noget. MEN jeg ved at vi nok skal klare den alligevel :D

7 kommentarer:

 1. Tillykke!!

  Det er da en kæmpe chance at få, og den skal selvfølgelig udnyttes:-)

  Held og lykke i Lyngby.

  SvarSlet
 2. Men weee det bliver en god weekend :D :D

  SvarSlet
 3. Bedste weekend!
  Glæder mig til at se jer tøser! og høre os skråle til singstar :tie:

  det bliver så fedt for dig! håber dullerne på øen tager godt imod dig!

  hvad med mr.nice guy? kommer han og besøger dig på øen så?

  SvarSlet
 4. Tak tøser :D Glæder mig til i aften!!

  Chris: Ih, alle tværer salt i såret mht K :( Jeg kommer til at savne ham af helveds til, MEN jeg kommer jo til århus stort set hver weekend og besøger ham. + Han har lovet at komme over til mig også. Så vi overlever de 1-2 måneder nemt :)

  SvarSlet
 5. Lyngby er et dejligt, grønt sted, det er jeg sikker på at du bliver glad for. Er selv lige flyttet derfra (haha, skulle ikke lyde så paradoxalt ;)

  SvarSlet
 6. Øen. Du skal nok få det godt i Lyngby! Det er efterhånden en lidt uinteressant by for mig, men deres sticks and sushi er meget fin. Og så ligger det kun et kvarter eller tyve minutters togtur fra København. Held og lykke!

  SvarSlet
 7. Alice: Ja her virker rigtig dejligt :)

  Mads: Indtil videre er jeg glad for det, men jeg kan godt nok mærke at jeg snart får hjemve. Godt jeg skal tilbage til Århus fra torsdag aften til søndag eftermiddag ;) Og tak for det!

  SvarSlet