30. sep. 2011

Fredags sang



Det er endnu en gang weekend, og I får lige en dejlig fredags sang jeg kom i tanke om da jeg var inde og besøge Sidsel og Lasse :D Om en times tid sidder jeg i biffen ved siden af en meget sød fyr og venter på at "Drive" starter :) Er der nogen der har set den? Har hørt at den er god!

Jeg kan i øvrigt også fortælle at der på mandag skal ske MEGET spændende ting :D Forhåbentligt altså..! Men stay tuned, for jeg lover at der kommer billeder af resultatet :D God weekend allesammen!

28. sep. 2011

Desirable date outfit

Date outfit

Hvis vi nu legede at jeg muligvis skulle på date på fredag (:D) så ville jeg slet slet ikke have noget imod i at møde op i ovenstående! (Klik på billedet for info om tøjet) - Jeg ville jo gerne have høje sko på, men hvis vi nu legede at den mulige date ikke var ret meget højere end mig, så er flade nok bedst i det tilfælde ;)

26. sep. 2011

Mandag i skjorte!

Photobucket

En læser udtrykte at hun gerne ville se min nye skjorte på, og så er det da heldigt at jeg lige fik hapset et billede i morges inden jeg gik ud af døren og på arbejde :) Jeg er allerede helt vild med den! Og så passer den jo godt til de nye Shoe Biz støvler!

Jeg håber I alle har haft en dejlig weekend! Det har jeg i hvert fald :D Jeg har fået set en masse skønne venner og veninder, og der er jo ikke noget bedre.

23. sep. 2011

Fredags sang



Så er det fredag! Hvad skal I lave i weekenden? I aften får jeg 3 dejlige veninder på besøg til spisning og hygge, og så skal vi ud og gøre Århus usikker! :D En sang vi nok kommer til at høre en del i aften er ovenstående.. Er helt tosset med den! God weekend allesammen!

22. sep. 2011

Lidt nyt og lidt lilla

Photobucket

Jeg var nede i byen i dag for at finde en kjole til tøsebyturen i morgen, men jeg fandt desværre ikke noget, så jeg må bruge én af dem jeg har i forvejen. Men jeg fandt lidt andet, blandt andet 2 fine bluser og en skjorte i h&m, og så havde jeg et gavekort til matas som jeg fik brugt. Jeg kunne godt tænke mig at prøve noget andet end den standard fest makeup jeg altid laver, så i morgen vil jeg prøve med nedenstående smukke lilla øjenskygge :)

Photobucket

21. sep. 2011

Ebay buys

Photobucket

Jeg så lige at MissBailey havde hapset en MEGET billig brille-halskæde på ebay, og så kunne jeg altså ikke holde snitterne fra den ;) Derudover hapsede jeg også lige en super fin moustache halskæde! Synes den var skæg! ( hø hø )

18. sep. 2011

På tur til Fur

Photobucket

Har I haft en god weekend? Det har jeg i hvert fald. 8.30 i går kørte jeg til Randers for at hente min lillebror, og så gik turen ellers nordpå til familiefest på Fur (eller dvs. den gik først sydpå, indtil vi opdagede at vi var tilbage ved Århus - vi var kommet til at køre sydpå på motorvejen fra Randers :D haha.. vi havde for travlt med at snakke til at kigge på skilte ;) men DERefter gik det nordpå..) og det var en dejlig dag med masser af god mad, grin og en lang gåtur ved stranden, samt klatring op af en høj skråning :D I aftes da jeg kom hjem ved 22 tiden var jeg helt færdig, så endte faktisk med at sove kl. 22.30 - på en LØRdag! Hold da op.
I dag skal jeg have gjort rent, og så får jeg besøg af en veninde i løbet af dagen. I aften skal jeg så bare stene film med en kammerat. Dejlig søndag :)


Photobucket

16. sep. 2011

New in: Black boots

Photobucket

Jeg har længe gerne villet have et par sorte flade støvler ala Acne Pistols, så da min mor i dag tilbød at betale disse smukke Shoe Biz støvler for mig takkede jeg bestemt ikke nej :D Og de kom på med det samme, så I kan også lige få et par billeder af dem på... og det er åbenbart svært at være seriøs når ens mor står og leger fut fotograf ;) God weekend allesammen!

Photobucket Photobucket
Kjole fra h&m divided, cardi og bluse fra h&m, støvler fra Shoe Biz

14. sep. 2011

Anbefal mig: Body Scrub

Photobucket

I aftes i badet slog det mig at jeg mangler en lækker body scrub! Er der nogen der kan anbefale mig én der er god men som ikke koster alt for meget? :)

13. sep. 2011

All in the details

Photobucket

Lige for tiden har jeg et eller andet med neon pink. Jeg kan rigtig godt lide farven - i små mængder - og har forskellige boliggenstande rundt omkring i farven. Den gør mig i godt humør :)Jeg har selv køkkenrulleskjuleren fra Neon Living på billedet ovenover, og den er endnu mere pink i virkeligheden. Har I en farve I er specielt vild med for tiden?

12. sep. 2011

Et lille dagens

Photobucket

Jeg fik for en gangs skyld snuppet et outfit billede i dag :) Desværre var min lange tanktop altså gledet lidt op efter jeg havde siddet i sofaen, men den dækker altså normalt mere ;) Cardien og toppen er gamle sager fra hhv. Gina Tricot og H&M.

Nu vil jeg snart hoppe i min regnjakke, hoppe på cyklen og cykle ned til mine 2 kammerater hvor jeg skal se AGF-FCM i aften! Kom så de hviii'e ;)

Desirable outfit

Photobucket

I dag starter en ny uge, og hvor ville jeg dog gerne starte den i dette outfit! Alt er fra Topshop :) Jeg er efterhånden gået i efterårs-mode..

11. sep. 2011

Søndags chill

Photobucket

Så er det blevet søndag.. Jeg har haft en dejligt afslappende weekend, og det er helt underligt at vågne en søndag uden søvnmangel og tømmermænd ;) Til gengæld var jeg veludhvilet og tog derfor over for at træne igen i dag. Dejligt :D Derudover har jeg lavet ovenstående lækre smoothie med frosne jordbær, banan og nektarin! Mums! Jeg kan virkelig mærke at træning giver mig mere energi, så det bliver ikke et problem at komme afsted.

I dag skal jeg vist bruge lidt tid på at lære mit kamera lidt at kende. For da jeg skulle tage billedet af smoothie'n i dag blev de første billeder helt hvide. Det var nok noget med overbelysning eller noget i den retning ;)

Jeg håber I alle har haft en dejlig weekend :)

9. sep. 2011

At male er at leve...

Photobucket
Den blå maling-klat minder mig lidt om Operahuset i Sidney :D haha..

... eller, det får mig i hvert fald til at slappe helt af. At male er en slags terapi for mig, så når jeg endelig får tid og lyst til at gribe penslen, så er jeg dejligt afslappet bagefter. Jeg har i lang tid haft et halvt færdigt maleri til at stå herinde i stuen, og her til aften fik jeg det så malet færdigt. Indtil videre i hvert fald :) Det var egentligt meningen at det skulle være nogle meget stærke farver, men det endte med at være mere afdæmpet.
Og så får I lige et billede af mig fra lige inden jeg gik i gang med at male. Lækkert forklæde ik? ;) På billedet kan I også se mit vitrine skab hvor jeg har malet NY Skyline på.

PhotobucketTurkis forklæde er det nye sort! Eller :p

Photobucket
Farverne er lidt svære at gengive helt uden dagslys, men I kan få en idé om det her :)

Fredags forkælelse

Photobucket

Så blev det fredag! Jeg følte mig rask nok til at tage på arbejde i dag, og det var de vist glade for deroppe :) Men nu er det weekend! Hvad skal I lave? Jeg havde egentligt planer i morgen.. jeg skulle til en After Skanderborg Festival fest, men da jeg som sagt liiige er ved at blive rask tænker jeg at jeg hellere må blive hjemme. I stedet vil jeg tage ud og spise brunch med min dejlige veninde, tage op og træne, og så bare slappe af om aftenen. I aften står den også bare på afslapning, så jeg har shoppet lidt (ovenstående) selvforkælelse. Seneste køb er derudover medlemsskab til Fitness World hvor jeg starter i morgen. Jeg kan mærke at det bliver godt for mig at komme i gang igen :)

God weekend til jer alle!

7. sep. 2011

Lejligheds sneakpeak

Nu er det efterhånden ved at være et halvt år siden at jeg flyttede i egen lejlighed her i Aarhus C, og jeg eeelsker det! :) Jeg mangler stadig nogle småting før jeg føler at lejligheden er helt færdig, men I skal ikke snydes for lidt sneakpeaks af min stue. Jeg har også tidligere vist lidt af soveværelset og min garderobe, så nu mangler I næsten bare at se køkkenet.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

6. sep. 2011

Happy camper!

Photobucket

Ja, som jeg afslørede her forleden, så er der sket noget der kommer til at påvirke bloggen i den positive retning! Der er desværre ingen der har gættet det (eller gættet i det hele taget :p) MEN nu er det vist på tide at afsløre det. Jeg ved ikke om I kan fornemme en lidt anderledes billedkvalitet på billederne? Det skulle I gerne kunne ;) Jeg har nemlig købt et Canon Eos 450D :D Jeg har ønsket mig et i maaaange år efterhånden, og nu fandt jeg et til en fair pris på dba.dk! Jeg hentede det så i aftes, og jeg er allerede smask forelsket i det. Men jeg har slet slet ikke fået sat mig ind i hvad det kan endnu, så disse billeder er bare de første af mange.

Photobucket

Derudover er jeg blevet syg.. Hurra for efterårets komme :/ Måtte give op og tage hjem fra arbejde efter frokost i dag, og nu er jeg plantet i sofaen med ovenstående "godter". Der er vist meget i omløb for tiden, så jeg håber I andre slipper! Og så vil jeg i øvrigt lige sige; JA jeg er lige så træt og sølle som jeg ser ud ;)

4. sep. 2011

Glæd jer!

Jeg glæder mig i hvert fald rigtig rigtig meget til i morgen! Der sker nemlig noget der betyder at jeg med garanti kommer til at blogge meget mere, og indlæggene bliver meget sjovere :D Afsløringen kommer i morgen aften eller evt. tirsdag, so stay tuned! Er der nogen der kan gætte hvad der skal ske? :)

Håber I alle har haft en dejlig weekend. Det har jeg i hvert fald, men jeg betaler prisen for det i dag. Puha ;) God søndag aften til jer allesammen!