6. sep. 2011

Happy camper!

Photobucket

Ja, som jeg afslørede her forleden, så er der sket noget der kommer til at påvirke bloggen i den positive retning! Der er desværre ingen der har gættet det (eller gættet i det hele taget :p) MEN nu er det vist på tide at afsløre det. Jeg ved ikke om I kan fornemme en lidt anderledes billedkvalitet på billederne? Det skulle I gerne kunne ;) Jeg har nemlig købt et Canon Eos 450D :D Jeg har ønsket mig et i maaaange år efterhånden, og nu fandt jeg et til en fair pris på dba.dk! Jeg hentede det så i aftes, og jeg er allerede smask forelsket i det. Men jeg har slet slet ikke fået sat mig ind i hvad det kan endnu, så disse billeder er bare de første af mange.

Photobucket

Derudover er jeg blevet syg.. Hurra for efterårets komme :/ Måtte give op og tage hjem fra arbejde efter frokost i dag, og nu er jeg plantet i sofaen med ovenstående "godter". Der er vist meget i omløb for tiden, så jeg håber I andre slipper! Og så vil jeg i øvrigt lige sige; JA jeg er lige så træt og sølle som jeg ser ud ;)

3 kommentarer:

  1. Tillykke med det nye kamera :-)

    Og - rigtig god bedring!

    SvarSlet
  2. Læste nu godt indlægget, men det var lidt svært at gætte og havde slet ik gættet på nyt kamera :D Så er det nemmere at bare tie stille end at gætte helt forkert jo :P Men tillykke med det! Det skal du nok blive rigtig glad for :)

    SvarSlet