28. jun. 2011

Første fødselsdagsgave

Hej med jer! Jeg fyldte sku 25 i søndags :D Vildt at tænke på.. 25.. et kvart århundrede. Nå men jeg har ikke rigtig fået nogle gaver endnu, da jeg først skal holde familie fødselsdag(e) på lørdag og søndag, samt for vennerne weekenden efter. MEN jeg har faktisk fået min første fødselsdagsgave. Fik den for nogle uger siden af min mutti - en guitar :D Jeg har længe gerne villet lære at spille guitar og jeg er allerede godt i gang. Der går nærmest ikke en dag uden at jeg lige spiller et par akkorder derpå. Så det er dejligt.

Derudover går det fremad med humøret. Jeg priser mig lykkelig for at have så mange dejlige mennesker omkring mig, som alle hjælper mig til at få en masse positive tanker og oplevelser ind i mit liv :) Jeg håber I har det godt derude, og at I nyder den dejlige sommer mens den er her.

5 kommentarer:

 1. Tillykke med de 25 år :) Håber du får en dejlig dag med familien og vennerne så :D

  SvarSlet
 2. Forsinket tillykke med fødselsdagen!

  Håber du fik eller får en ordentlig gang kanel. For det hører sig jo ligesom til at fylde 25 ikk'?:-)

  SvarSlet
 3. Tak skal I have :D Jeg fik ikke noget kanel MEN det får jeg den 9. juli når jeg skal holde fødselsdag for vennerne ;) No doubt about it..

  SvarSlet
 4. STORT tillykke Milla! :) Fødselsdage, venner, familie og sommer ér bare det bedste i verden!

  SvarSlet
 5. tillykke! og ja fyldte selv 25 i marts og synes sgu jeg var tæt på de 30 pludselig..indtil min søn sagde jeg lignede en på 4..de er sgu dejlige de børn:)

  -nu er der ingen bagtanker og skult reklame, ville bare sige at min blog har fået en makeover og lidt nyt fokus og der derfor er en konkurrencen om lækre aussie produkter igang,du har altid været så sød til at kommentere og støtte op, og det virker som om du godt kunne bruge lidt selvforkælelse for tiden, så synes du skulle kigge forbi:)
  knus karin

  fashionistaen.blogspot.com

  SvarSlet