6. apr. 2011

Musik anbefalinger?

Lige for tiden er det mest Agnes Obel, The Rumour Said Fire og Thomas Dybdahl jeg lytter til. Har I nogle anbefalinger af bands i den genre? Jeg trænger lidt til noget nyt musik på ipod'en, og så skal jeg have nogle ønsker på min ønskeseddel da jeg fylder 25 (!! :O ja 25!) om et par måneder.

Hvem lytter I til for tiden? :)

4 kommentarer:

 1. Hej søde!

  Hvis du ikke har fallulah's album skal du da helt sikkert have det. Det er vildt fedt :D

  Knus Nannemusen

  SvarSlet
 2. Hej mus. Jaa hun er mega god :D
  Kram

  SvarSlet
 3. I den dur lytter jeg rigtig meget til Tina Dickow og ellers er jeg lige begyndt at høre I Got You On Tape. Ellers, min veninde forslog mig at oprette en profil på lastfm.com - det bedste tip NOGENSINDE! Du opretter en profil, skriver lidt om det musik, du godt kan lide, og så forslår den musik i samme genre, som du måske vil kunne lide. Nogle sange ligger i fuld længde på hjemmesiden andre i 30 sek udgaver, og ellers kan du jo finde dem på youtube etc. for at se, om det er noget, der falder i din smag. Nogle sange fra mindre kunstner ligger også til gratis download, og der kan man virkleig finde små musikalske perler. Du kan også connecte lastfm med dit itunes og ipod, og så registrerer hjemmesiden, hvad du hører mest, og giver dig forslag ud for det. Jeg har virkelig fået mange nye musikalske inputs fra den hjemmeside, så det er helt sikkert værd at oprette en profil der!

  God fornøjelse med det :)
  Maria
  www.enfarverighverdag.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Hej Maria. Tusind mange tak for de mange tips! Jeg vil helt sikkert tjekke lastfm ud :) Og ja, Tina Dickow bliver også tit spillet herhjemme. Jeg vil prøve og lytte til I Gor You On Tape også.

  SvarSlet