9. feb. 2011

Another food post

Photobucket

I går tog jeg en fridag, og til frokost legede jeg "tøm køleskabet" .. Det blev alligevel en ret lækker og farverig frokost, og det ville jeg lige forevige på et billede :) Tun"moussen" laver jeg bare af tun og kvark, salt og peber. Man kan også komme lidt citron i, men det glemte jeg ;)

Og jeg håber ikke I har noget imod at der kommer ret mange mad indlæg for tiden. Det er bare én af mine store passioner, og når jeg ikke har råd til så meget nyt tøj, jah, så får maden første prioritet :)

4 kommentarer:

  1. Nu er jeg jo nødt til at lave tunmousse-halløj til frokost i morgen!

    SvarSlet
  2. Ser ellers lækkert ud ! Har flere gange selv lavet den meget enkle version af en tun-mousse.
    Prøv at press et fed hvidløg ned i og eventuelt græst yougurt istedet for kvark. Så er den super lækkert :)

    KH Monet.

    SvarSlet
  3. Mmmhh!! Det ser helt vildt lækkert ud! Og smukke farver. :) Du må have et godt køleskab. Madlavning er også en af mine største passioner.

    http://schouhansen.wordpress.com/

    SvarSlet
  4. Tak for tippet Monet.. Kan i forlængelse af det godt anbefale at bruge husblas og dild, så får man en mere fast tun-mousse, som bare er dejlig :).

    SvarSlet