25. jan. 2013

Kom over på den nye blog!

Yes, så er vi allerede klar til at afsløre det nye projekt! :D Jeg har længe følt at denne her blog måske ikke helt var mig mere.. Mit liv handler ikke særlig meget om mode, men mere om sundhed, træning og vægttab. Forleden snakkede jeg så med en veninde som overvejede at starte en blog op. Vi har længe fulgt hinandens vægttabs-rejse. Vi har samme højde og vi har tabt næsten lige meget.. Vi fik så den idé at starte en blog op sammen! En blog om sundhed, vægttab, vores liv, og at det hele ikke behøver være så surt selvom man laver en livsstilsomlægning! :)

Så jeg håber I vil følge med mig over på den nye blog! Det bliver rigtig godt, det er jeg helt sikker på :D

HealthyHappyHives - Første indlæg er allerede udgivet, og flere er på vej! :)
   photo overskrift2_zpsd911f8fe.jpg

24. jan. 2013

The end of an era!

Ja, der er nok nogen der havde set den komme :) Der har ikke været meget aktivitet herinde på det seneste, og det skyldes altså at jeg har så travlt ude i det virkelige liv.. Derudover synes jeg måske også det er lidt misvisende at have en blog der hedder "Fashion is Art" men som nærmest kun omhandler sundhed og livsstil ;)

MEN men men kære læsere! Jeg har noget i ærmet til jer :D For jeg stopper nemlig ikke med at blogge.. Har gang i et meget spændende projekt som er ved at blive stablet på benene, og jeg glæder mig til at kunne dele det med jer meget snart :) Så jeg håber I fortsat vil kigge herind lidt endnu, så I kan læse mere om det projekt! Indtil da må I have det dejligt!

22. jan. 2013

Aftensmad og snacks

På opfordring fra søde Tina vil jeg her komme med lidt forslag til aftensmad og snacks af den sunde(re) slags :)

Jeg kan rigtig godt lide at lave mad! Og jeg kan rigtig godt lide at eksperimentere med nye opskrifter. Indimellem laver jeg også mad efter egen fantasti, eller ud fra noget jeg kan huske at have læst om et sted. Herunder kommer der lidt forslag til både aftensmad og lidt til den søde tand. Jeg har også kategorien Mad herinde, hvor I også kan finde inspiration :)

 photo dinner2_zpsb3fa0b22.jpg

1. Kikærtesalat - Den her er en vinder hos mig! Jeg lavede den så sent som i går til frokost. Det er så nemt, og alligevel virkelig lækkert og mættende, så den vil jeg klart anbefale :)

2. Kålwraps - Lavede dem for første gang her for ikke så længe siden. Kæresten spiste alm. hvedewraps med fyld, men jeg blancherede et par hvidkålsblade og kom fyldet deri. Det var rigtig lækkert, og jeg tror jeg vil gøre det fremover i stedet for hvedewraps :) Fyldet bestemmer man jo selv, men vi lavede en blanding af hakket oksekød, løg, hvidløg, rød peber, frisk hakket chili og majs.

3. Honningmelon med serranoskinke - og dertil en salat efter egen smag :) Nogengange har man bare lyst til noget let aftensmad, og så er det her perfekt.. Man kan jo også komme lidt melon i selve salaten.

4. Kyllingedeller! - Jeg er helt tosset med dem :) Er ikke så meget til rigtige frikadeller, men dem her er altså et hit! Her på billedet havde jeg blandet én pakke kyllingefars med nogle solsikke- og græskarkerner, men de er også super lækre hvis man blander kyllingen med et bundt hakket persille, samt smuldret fetaost. Selv kæresten syntes de var et hit ;) Tilbehør kan man selv bestemme, men her på billedet er det ovnbagte sweet potatoes og majs :)

5. Den hurtige løsning - Indimellem skal det også bare gå lynhurtigt. Især hvis jeg kommer sent hjem fra træning :) Og så er sådan en rugbrød med hytteost og tomat altså bare godt. Det behøver ikke altid være en raketvidenskab i køkkenet..


 photo snacks_zps0dc5507b.jpg

1. Dadel-konfekt - Dadler er (i mine øjne) kanon lækre at spise som en lidt sundere snack. Man kan lave mange variationer af dadel-kugler, men her på billedet er det "raw pebernødder" som jeg tidligere skrev om herinde. Jeg vil dog snart afprøve en version med dadler, kakao og kokos.. eller dadler, kakao og trillet i lakrids pulver! Mums!

2. Humus - Kikærter er generelt rigtig lækkert, og humus er ikke en undtagelse :) Et par gulerodsstænger eller agurkestænger til, og så har man altså en rigtig lækker snack.

3. Andre snacks - eller, mellemmåltider. Jeg har tit nogle mandler eller figenstænger med i tasken. Især figenstænger er gode til at tage sukkertrangen. Banan-is er også rigtig lækkert - det er faktisk bare en frossen banan som man blender indtil konsistensen er som rigtig is! Nemt og sundt :)


Jeg håber jeg kunne inspirere lidt til nogle nye opskrifter :)

19. jan. 2013

Lately...

 photo insta4_zpscf84be06.jpg
På det seneste har jeg: Trænet, lavet mad, trænet lidt mere, shoppet fint tøj og træningstøj, blevet forkælet af kæresten, samlet skab, drukket smoothies på café Stiften og været til 30 års fødselsdag.. Oooog trænet lidt mere. Faktisk så meget at jeg har måttet købe et knæbind og håbe at det kan afhjælpe de smerter jeg er begyndt at få i mir højre knæ.


Ja, der er stille for tiden herinde! Jeg har travlt ude i det virkelige liv ;) Jeg håber I alle har det godt! Det har jeg i høj grad :D Nyder at bo med kæresten, og træner min. 5 gange om ugen. Spiser lækker sund mad og nyder generelt bare livet. Det er slet ikke så tosset :)

8. jan. 2013

Photobucket

Sådan en grå tirsdag her kan man snildt bruge på at kigge diverse webshops igennem. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at iføre mig ovenstående outfit på arbejde i morgen! Synes virkelig jeg mangler noget nyt i skabet lige for tiden...

Jeg kom hjem fra Skiferie i søndags. Har været i Norge med svigerfamilien, og det var en skøn ferie :) Men det er også hårdt at komme tilbage til hverdagen igen efter 2 ugers juleferie..

Der er dog én ting jeg har savnet mens jeg var på ferie, og det var min træning ;) Så i aften vil jeg atter pakke tasken og smutte ned i Finess World. Håber ikke der er ALT for mange det-er-januar-og-jeg-skal-være-sund-igen-nu mennesker i centeret :P Glæder mig til at det ebber lidt ud i februar/marts igen..