29. maj 2012

Giveaway!




Sommer er her (well, okay, den var her i pinsen, men den kommer da forhåbentligt snart igen!) og det betyder masser af farver i garderoben! Jeg har fået muligheden for at udlodde lækker sommertaske til en heldig læser! Tasken  Alt du skal gøre er at skrive dit navn og din mail i kommentarfeltet. Så vil jeg trække den heldige vinder når tasken ankommer hos mig :)

What's your favorite color and type of bag to wear with ladies dresses this summer?

25. maj 2012

Anderledes.. men SÅ godt!



Jeg blev forleden kontaktet af en mand ved navn Søren Stensby. Han ville vise mig en video med musik, og nysgerrig som jeg er klikkede jeg på linket. Og jeg blev fanget! Hold da op hvor jeg bare synes det lyder vildt fedt :D Jeg er vild med den måde de bruger instrumenterne på. Det er anderledes, og virkelig virkelig godt!

Gør jer selv den tjeneste at lytte til det. I vil ikke fortryde det! :)

Søren selv skriver dette om Mother Lewinsky:

Mother Lewinsky startede op for lidt over et år siden, men vi har holdt det hemmeligt og kun arbejdet i studiet med at skrive og producere musik indtil nu. Vi ville være helt sikre på, at vi havde en lyd og et udtryk, vi var tilfredse med, inden vi offentliggjorde det. I starten af april i år begyndte vi at lægge nogle videoer ud fra studiet, for at vise folk, at vi havde gang i noget - men det første egentlige materiale er som sagt videoen med sangen “Some Kind of Fight”.

Projektet startede som en leg for at se, hvad der kom ud af at nogle så forskellige musikere satte sig sammen.

Faktisk kendte ingen af os hinanden da vi startede. Det var Michael Vitus der en dag ringede til mig. Han syntes det ville være spændende at lave noget med strygere og han havde hørt godt om mig gennem Tako Lako.

Vi satte os sammen i studiet og opdagede, at på grund af vores helt forskellige baggrunde, opstod der noget virkelig spændende musik, når vi producerede sammen.

Kort efter faldt vi over Mescalin Baby og var begge helt slået ud over, hvor fedt Marc Facchini-Madsen sang. Vi hev ham forbi studiet og var alle tre med det samme enige om, at Marc’s rock’n roll kombineret med Michaels surf og mine balkan og stryger-skills, kunne noget helt specielt. Og ja, så var det selvfølgelig også mega hyggeligt:) Siden da har vi arbejdet seriøst og målrettet med Mother Lewinsky og har planer for, hvad der kommer til at ske det næste år frem.

Det næste der sker er, at vi har fastsat en release på den første single den 10. juni.

24. maj 2012

Long(er) shorts..

Shorts

Klik her for at se mere info om de enkelte items :)

Ja, jeg er én af de mange piger der ikke er heeelt så glade for sine ben ;) Og jeg har faktisk ikke gået i shorts i rigtig mange år efterhånden. Det har altid været 3/4 leggings under kjoler så snart sommeren gjorde sit indtog. Men i år skal det altså være anderledes! Jeg kommer dog ikke til at hoppe i et par korte shorts, og desværre er det dem der er størst udvalg af. Jeg kunne rigtig godt tænke mig noget ala. ovenstående benklæder :) Klik på linket under billedet for mere info om hvor de er fra.

23. maj 2012

Shorts

Shorts

J.Crew cotton shorts
$120 - net-a-porter.com

Chattawak short shorts
€80 - placedestendances.com

H&M shorts
£20 - hm.com

White denim shorts
£15 - fashionunion.com

Chino shorts
topman.com

Chino shorts
topman.com

J brand shorts
stylebop.co.uk

Luft til fusserne

Photobucket

Åååh hvor er det dog bare lækkert vejr disse dage! :D Der er godt nok stille rundt omkring i blogland, og min blog er bestemt ingen undtagelse. Jeg har nydt det med gåture og grill i Rådhus Parken med kæresten. Skønt! Og i morges var så første morgen uden jakke :D Og så har jeg fundet sommer-fodtøjet frem. I dag blev mine Topshop flats fra sidste sommer fundet frem, og mine jeans blev smøget op så anklerne også kan nyde solen. Mine fingre er også forårs-klar med en fin koral lak fra Depend. Det skal lige siges at tørklædet røg hurtigt af. Det var bare lige på da jeg tog på arbejde i morges ;)

Jeg håber I nyder solen lige så meget som mig! :D

17. maj 2012

Noget I ikke vidste om mig..

Photobucket
Det er mig der står ude til højre hvis I skulle være i tvivl ;)

Ja nu lyder det måske som om jeg vil til at fortælle jer om noget virkelig spændende ;) Men en ting I nok ikke vidste om mig er at jeg er ret tosset med fodbold. Både dansk og udenlandsk. Herhjemme er AGF selvfølgelig mine favoritter, og derfor følte jeg mig virkelig heldig da jeg i dag mødte Graulund og Martin Jørgensen på kræmmermarkedet ved Tangkrogen :D Jeg havde købt en AGF t-shirt, og fik den signeret af dem begge. Og så fik jeg lige et smil og et "Værsågod" med på vejen fra Graulund himself :D Man går helt i star-struck mode når sådan noget sker.

Nårh ja, og så kan I se mit nye tørklæde fra Blond som jeg købte forleden! Er SÅ glad for det allerede!
  Photobucket

Snapshots

Photobucket
1. Kæreste-the-kopper. 2. Bytur med veninde - Asti! Mums! 3. Morgenmaden inden Femina løbet. 4. Kæreste-aften på Smag Først. 5. I et fjollet øjeblik med K og vores pomfrit-rester ;) 6. Goodiebag fra Femina løbet!

Lidt mobilbilleder fra det seneste stykke tid :) Synes det er så hyggeligt at se på andre blogs, så ville da også lige vise et par herfra.. selvom det ikke er de mest sindsoprivende billeder ;) Og så er der enormt mange drikke i den ene eller den anden form herpå.. ved ikke lige hvad der sker for det :p

16. maj 2012

Ønskeoutfit

Photobucket

Zara Voigt øreringeWeekday bluse, Topshop jeans, Hunter gummistøvler, h&m læderjakke, Tørklæde, Mustache net, Chanel Orange Fizz neglelak

I morgen skal jeg med en veninde på kræmmermarked. Det er mange år siden jeg sidst har været det, så jeg glæder mig :D Og jeg skal helt sikkert også lige have mit kamera med i tasken. Vejret skulle vist blive lidt ustadigt, men jeg ville elske at hoppe i ovenstående outfit! Jeg er lidt lun på den der neon-trend, men i små doser. Jeg synes denne bluse fra Weekday er et godt bud.

Rigtig god mini-ferie til jer der har fri både torsdag og fredag, ligesom jeg selv :D

15. maj 2012

Girly outfit

Photobucket

Det er efterhånden sjældent at jeg hopper i kjole til hverdag. Efter jeg er begyndt at føle mig tilpas i jeans går jeg næsten ikke i andet :) Men i dag fik jeg lyst til at iføre mig et mere 'tøset' outfit, og det blev til min Gina Tricot kjole og min h&m cardigan som jeg endnu ikke havde haft på. Jeg toppede det af (høhø) med en knold, lavet med min hår-doughnut fra h&m, men jeg glemte at få mine fine armbånd på i farten.

14. maj 2012

Femina løbet

Photobucket

Lige en lille status på det løb jeg gennemførte i går :) Det gik godt, på trods af et irriterende sidestik som allerede kom efter 2,5 km, og som ikke gik væk igen. Kunne nok have løbet lidt hurtigere hvis det ikke havde været der, men det gik, og jeg gennemførte på den tid jeg havde håbet på! Omkring 40 min :) Så jeg er glad og tilfreds, og øm i benene ;) Og så er jeg bare SÅ stolt af min mor og moster (som er dem jeg står med på billedet) .. de klarede det meget bedre end de havde regnet med i går! SÅ godt gået :D

Og billedet ovenover er taget næsten lige efter vi kom i mål ;) Der er set bedre billeder af mig, men hvad faen!

13. maj 2012

Wokkewok!

Photobucket

I går stod på afslapning og mental forberedelse på løbet i dag. Jeg fik lyst til en gang wok til aftensmad, og det kan faktisk laves nemt og hurtigt! Jeg stegte kyllingefilet, kom hvidløg og red curry paste i, og så ½ pose frosne wok grøntsager. Så skal det stå og stege mens man vender det af og til. Til sidst kom jeg ½ dåse light kokos mælk og 2 skefulde jordnøddesmør i. Og voila, lækker aftensmad på ingen tid :)

Og så får I lige et billede i kæmpe-format.. bare fordi ;)

12. maj 2012

New in: Scarf

Photobucket

Ja det er måske ikke nu hvor sommeren skulle begynde at man normalt går ud og investerer i et nyt varmt tørklæde ;) Men det er ikke desto mindre dét jeg netop har gjort. Jeg lurede på dette tørklæde fra Blond for noget tid siden, men ville ikke give 400 for det. Da jeg så fandt det forleden på Trendsales til 150 kr. inkl porto slog jeg til. Jeg skal liiige vænne mig til størrelsen, og finde den pæneste måde at sætte det på ;) Men det er lækkert og varmt, og det har jeg brug for nu hvor jeg atter er forkølet :/

I morgen står den på Femina løb! Jeg glæder mig! :D Men håber nu alligevel at snotnæsen forsvinder i løbet af natten...

11. maj 2012

110512

Photobucket

Gårsdagens outfit på arbejde :) Ville have haft begge nye armbånd på, men kunne simpelthen ikke komme til at låse det pink armbånd! Frustrerende :p Nogengange kunne man godt bruge 3 hænder!

10. maj 2012

Greyscale

Photobucket

Forleden så jeg således ud på arbejde. Denim leggings'ne er nogle gamle fra Pieces og blusen er fra h&m, og et af mine usa køb. Kunne måske godt have piftet det lidt op med nogle farvede accessories, men indimellem er det bare sort/hvidt/gråt jeg føler mig mest tilpas i :) Og hvis jeg ser lidt træt ud på billederne er det fordi jeg igen igen er blevet syg.. Og så lige ugen op til Femina kvindeløb :( Ikke optimalt! Så jeg tyller the i lange baner!

9. maj 2012

Fine lyse(røde) nuancer

Photobucket

Jeg var et smut i h&m i Bruuns i dag, og måtte have disse 3 ting med hjem. Tee'n har jeg allerede i mint grøn, og jeg elsker den! Armbåndene er et forsøg på at fine en masse fine armbånd som jeg kan pifte mine outfits op med her til sommer. Synes de var så fine :) Normalt bruger jeg ikke ret mange smykker, men det kunne jeg virkelig godt tænke mig at lave om på.

7. maj 2012

Craving: Scarfs!

Photobucket

Fra øverst venstre: Becksøndergaard x 2, Leo tørklæde, Zara, Stylesnob, Zara

I morges da jeg i farten havde glemt at få et tørklæde om halsen (øv, dumme tilbagevendende kulde!) stod jeg og drømte om alle mulige fine tørklæder. Det er godt til at pifte et lidt mørkt look ud - og når jeg både har sort jakke, sorte leggings og sorte støvler på, så bliver det hele altså lidt mørkt og meget u-sommer-agtigt :) Så her får I lige et par af mine drømme i billeder. Den leo plettede Zara sag var jeg faktisk meget hooked på at købe, men det er fra 2011 ... typisk :(

4. maj 2012

Løbe- og vægtstatus

Photobucket

I starten af januar begyndte jeg at løbe. Jeg havde tidligere startet op nogle gange, og var altid kørt død i det efter et par uger. I slutningen af februar gav jeg en løbestatus herinde, og det gik fremad! Nu er jeg er glad for at rapportere at jeg stadig løber! :D Stadig indendørs på løbebånd, men dog med en noget bedre kondition end da jeg startede. I tirsdags løb jeg så for første gang 4 km. uden pauser. Det var den vildeste følelse! Og det gjorde jeg så igen i dag! :D Jeg løber så godt nok kun 8 km/t, men min puls ligger ret højt, og det betyder at jeg presser mig selv, og det er en dejlig følelse! Desuden falder min puls også meget hurtigere nu, og det har jeg læst mig til at det er fordi min kondi er forbedret.

Den 13. maj skal jeg løbe mit aller første løb nogensinde, nemlig Feminas kvindeløb på 5 km. Jeg glæder mig så meget, og for mig handler det ikke om at kunne løbe alle 5 km uden pauser, men bare at gennemføre! Jeg havde aldrig troet at jeg skulle løbe 4 km uden pauser, så jeg er simpelthen så glad!

Vægtmæssigt går det også stille og roligt den rigtige vej :) Jeg har nu smidt omkring 7 kg. og går mere i jeans nu end nogensinde ;) Det er også en rigtig rar følelse. Så nu kan sommeren bare komme an! :D

God bededagsferie til jer alle! Håber I får nydt det dejlige vejr mens det er her :)