29. feb. 2012

Stilheden skyldes..

Ja, som I nok har bemærket, så er der lidt stille herinde for tiden :) Og de indlæg der er, handler ikke ligefrem om mode. Jeg er jo gået i totalt trænings- /sundheds mode! Og jeg nyder det! Jeg er blevet så hooked på at træne, og kiloene er da også begyndt at ryge (og ikke mindst: cm bliver færre rundt omkring på kroppen).. Alene i denne uge ser mit program sådan her ud:

Mandag: Hviledag
Tirsdag: Løbe
Onsdag: AfroPowerDance
Torsdag: Løbe
Fredag: Zumba
Lørdag: Løbe
Søndag: Zumba

Det er dog ikke alle uger jeg booker så meget op :) Løbedagene er hver uge, men de øvrige hold er lige hvad jeg føler for og hvordan mine andre planer ser ud. Men denne uge er ren træning. Det er utroligt hvor meget energi og hvor godt humør man får af det!
Desværre har jeg en skulder der har drillet lidt den seneste uge, men det går forhåbentligt snart over. Jeg overbelaster den jo ikke med styrketræning eller lignende :)

Udover dette har jeg lidt lavvande i kassen efter USA turen (som var selvbetalt ferie), så jeg får ikke rigtig købt noget tøj eller andet spændende. Men jeg håber da I vil følge med selvom det kommer til at handle mest om sund kost og motion det næste stykke tid :) Mode-delen skal nok komme igen, det lover jeg. Især når jeg har smidt endnu flere kilo ;)

Tak fordi I læser med! Det betyder rigtig meget for min motivation at have jeres opbakning! :D

26. feb. 2012

De dér weekender..

Photobucket

Så er det søndag, og weekenden er allerede ved at være slut. Jeg har haft sådan én af de der rigtig rare weekender hvor man ikke havde nogen planer. Det betyder nemlig at jeg så, udover at løbe i går, også var til Zumba i formiddags. Og så fik jeg da lige gjort rent. Og bagt Madmuffins :D Jeg brugte så kalkunbacon, men de blev stadig virkelig lækre. Så har jeg morgenmad / mellemmåltider til næste uge. Jeg skulle også have været til Zumba i fredags, men det var aflyst. Så jeg tog lige 7 km på kondicyklen inden jeg smuttede hjemaf.

Jeg håber I alle har haft en ligeså dejlig weekend som mig :) Nogle gange er det bare rart at trække stikket ud og have sådan nogle "praktiske" weekender som denne.

23. feb. 2012

Løbe-status!

Photobucket

Jeg tænkte at jeg da lige ville give en lille update på hvordan det går med min løbetræning :) Jeg vil starte med at sige at det går godt, og at jeg faktisk har gjort det til en vane at løbe tirsdag, torsdag og lørdag eller søndag. Det er SÅ rart, og jeg har aldrig prøvet at have været i gang i så mange uger. Jeg startede jo i starten af januar med 3 km. hvor jeg skiftevis gik i 2 min og løb i 1-2 min. Jeg troede aldrig jeg skulle komme op og løbe meget længere tid af gangen. Det tog mig 32,45 min at nå de 3 km første gang. Men nu har jeg altså løbet 16 gange. De første uger blev det kun til 2 gange om ugen, men det var jo også bedre end ingenting :) Nå, men nu har jeg som sagt løbet 16 gange, og i uge 4 satte jeg distancen op til 3,5 km. I dag havde jeg så min bedste løbetid so far på 30,28 min. Jeg gik 2 min, løb 14 min, gik 1 min og løb resten af vejen. Så det må siges at være en forskel fra første løbetur!

Ovenover kan I se min pulsmåling fra én af de første gange jeg løb og så fra i dag. Min puls er meget høj, ja, men så længe jeg kan holde til at løbe med så høj puls skal jeg jo bare gøre det :) Og så kan I se mit lille hjemmelavede løbe-skema.

Det var lige lidt til de løbeinteresserede ;) Til jer andre kan jeg sige at jeg indtil videre har smidt 4 kg de sidste par måneder, og at der er sket en del med min krop siden jeg begyndte at løbe. Så det er virkelig rart! Jeg kan kun anbefale det :D

20. feb. 2012

Et nyt yndlingsoutfit..

Photobucket

Jeg er blevet så glad for mit stribede usa køb at jeg havde den på både torsdag og fredag i sidste uge :D Den er simpelthen så blød og lækker! Ovenstående var sådan jeg så ud i sidste uge :) Tag jer ikke af det morgentrætte blik ;)

Jeg håber I alle har haft en dejlig weekend. Jeg var i byen med 2 af mine piger i lørdags, og det endte som sædvanligt med tequila ;) Der kommer nok billeder af tøj og makeup her en af dagene, men det var nu ikke fordi det var vildt revolutionerende. En sort kjole går man aldrig galt i byen med :)

Om lidt kommer der én og henter mit spisebord - det har jeg nemlig solgt! Så nu skal jeg være bord-løs til jeg finder ud af hvad jeg vil have i stedet :)

16. feb. 2012

Ny bluse in action

Photobucket

Én af de bluser jeg ikke fik taget billede af havde jeg på i går på arbejde :) Og det fik jeg lige taget et par hurtige billeder af i går morges. Så dem skal I da lige have lov at se! Blusen er helt enkel sort/råhvid og fra h&m.

Det er noget af en udfordring at tage billeder her om vinteren, så jeg glæder mig til lysere tider!

15. feb. 2012

USA køb: Bolig-nips

Photobucket

Jeg elsker jo boligtilbehør, og jeg fandt da også lidt sjovt til lejligheden. A og jeg var inde i en forretning med alt hvad hjertet kan begære af sortering og organisering. Kasser, mapper, flere kasser, hylder osv. osv. Vores organiserings-gen gik helt amok ;) Skøn forretning! Jeg fandt en bambus opslagstavle til mit køkken. Man kan både hænge magneter og skrive/viske ud derpå. Og da jeg havde købt en fin fin Boston magnet et par dage inden passede det jo perfekt ;) Jeg skal nok lige vise et bedre billede når den kommer op og hænge.

Photobucket

Og så lavede jeg faktisk også noget DIY bolig tilbehør derovre. A og jeg var nemlig inde i en forretning der hedder Made By Me, hvor man kan male på forskellige ting, og så brænder de dem i løbet af en uges tid. Jeg var så heldig at jeg nåede at få mine salt og peber bøsser med hjem. Jeg lavede noget harlequin lignende mønster og det blev faktisk ret fint :) Og så matcher farverne lidt med min nye magnet..

14. feb. 2012

USA køb: Dullegrej

Photobucket

Jeg havde skrevet mascara og ansigtscreme på min to-buy liste, men jeg glemte selvfølgeligt at tage billede af mascaraen da jeg hapsede det her billede ;) Den må I tænke jer til. Det er denne her fra Lancôme. Jeg havde ikke opdaget at den kunne vibrere før jeg pakkede den ud, men det fungerer egentligt meget godt :)

Jeg havde først købt den grå ansigtscreme, men jeg syntes ikke rigtigt den fugtede min (tørre vinter-)hud, så jeg spurgte om råd i Sephora. Ekspedienten anbefalede den lyserøde til mig da der er olie i. Det er der nemlig ikke i den grå. Hun sagde så at jeg sagtens kunne bruge den lyserøde først og så den grå bagefter. Så nu bruger jeg 2 cremer om morgenen, og det ser ud til at det allerede har hjulpet lidt :)

Neglelakken kunne jeg bare ikke stå for. Den er simpelthen så fin :) Og 2 lag er rigeligt. Det er en rigtig party-polish i de kolde vintermåneder.

13. feb. 2012

Back to reality!

Okay, måske en lidt overdrevet overskrift ;) Men nu er jeg altså hjemme igen fra en helt fantastisk ferie i det store USA. Jeg kom hjem i går kl. 10 om formiddagen, og da jeg ikke havde sovet på hele turen hjem var jeg altså godt træt. Så det blev til et par timers søvn inden jeg fik besøg, og i dag har jeg heldigvis en fridag så jeg kunne sove ud. Og få gjort rent. Og vasket tøj. Og handlet ind. Ja, hverdagen er i den grad i gang igen.

Photobucket

Nå, men I får altså mine køb i små bidder :) Først lidt tøj. Jeg fandt en lææækker stribet bluse fra et mærke der hedder Threads i Saks Fifth Avenue. Sat ned fra $90 til $60. Derudover fandt jeg endeligt et lækkert circle scarf i mørkeblåt - købt i American Apparel. Og så købte jeg Nike løbebukser og en neon pink Nike løbe bh ;) Synes den var lidt fed. Og nu hvor jeg løber fast er det vigtigt for mig at jeg har noget ordentligt tøj til det.

Jeg købte faktisk også 2 bluser udover ovenstående. I h&m. Den ene er bare sort og den anden er halvt sort og halvt råhvid - men der kommer nok et outfit med sidstnævnte i løbet af ugen, for den er allerede en favorit!

Boligting og dullegrej kommer i løbet af ugen! :)

2. feb. 2012

Om 2 dage...

Photobucket

...er jeg i selskab med denne fantastiske dame! :D Et sted langt langt væk herfra kolde Danmark. På lørdag tager jeg nemlig turen tværs over atlanten, hele vejen til Boston, hvor jeg skal tilbringe en uge med den dejligste veninde i verden! Hold nu op hvor jeg glæder mig :D Kun én arbejdsdag tilbage, og så skal jeg hjem og pakke og tidligt i seng. Kl 9:20 lørdag morgen flyver jeg fra Billund til Frankfurt og videre derfra til Boston. Fik jeg sagt at jeg glæder mig? ;) Så får jeg også muligheden for at se mavsen en sidste gang inden min "nevø" kommer til verden. A har nemlig termin 1. marts :D

Så der bliver lidt stille herinde den næste uges tid guys. Det håber jeg I kan tilgive :) Ha' det rigtig godt til jeg kommer hjem igen!