24. okt. 2011

Parka in action

Photobucket

Forleden da jeg lige skulle et smut op og handle blev min nye Asos jakke indviet :) Her får I den lige i slørret og lidt skarpere version ;) Desværre er der ikke foer i, så den er ikke vildt varm at have på..

23. okt. 2011

Game night


Photobucket

I aftes havde jeg 2 kammerater og en veninde på besøg til brætspilsaften! Jeg havde lavet lasagne og tærte aftensmad, og derefter spillede vi Besserwizzer og Ego i mange timer. Det var virkelig hyggeligt med en stille og rolig aften, i stedet for at det altid skal handle om druk og byture ;)

Tærten er i øvrigt inspireret af en opskrift jeg har fundet på Sofies blog. Den er super let at lave, og smager lækkert!


Photobucket

Photobucket
Min veninde's og min brik (den grønne) kysser r** på drengenes brik, fordi de var en hel omgang foran os :P

19. okt. 2011

Ny grøn parka

Photobucket

Jeg har længe villet have en grøn parkacoat, så da der var udsalg på Asos sprang jeg til! Denne var sat ned fra 60£ til 11£ (mener jeg) og jeg synes den er super fin. Den er lidt tynd, så den skal kun bruges på lidt lunere efterårsdage - hvis der overhovedet kommer sådan nogle ;)

Photobucket

18. okt. 2011

En lille fashionista

Photobucket

Jeg måtte bare lige dele det her billede med jer, som jeg tog i sidste uge :D Det er min venindes skønne datter der havde taget mine støvler på og stod i min stue og dansede! Herligt syn altså!

17. okt. 2011

Nyt bolig stuff

Photobucket

Jeg smuttede forbi Søstrene Grenes efter arbejde i dag, og dér finder man jo altid lidt at tage med hjem :D Hvad akryl æskerne skal bruges til er jeg ikke helt sikker på endnu, men mon ikke man kan finde på noget ;) Måske til neglelakker?

14. okt. 2011

Fredags sang



Så er det tid til en fredags sang :D Jeg er blevet helt tosset med P3's uundgåelige i denne uge.. Hun er jo fantastisk! Jeg får en travl weekend, men skal se om jeg ikke lige kan tjekke ind søndag og få lavet et lille indlæg :)

10. okt. 2011

Off day..

Jeg har sådan en rigtig off day i dag.. Kender I det? Man er bare træt og ved siden af sig selv. Måske er det fordi jeg har haft sådan en skøn weekend, og så er det bare pluselig mandag og gråvejr igen. Æv.. Så jeg skal bare hygge om mig selv på sofaen hele aftenen - det er lige vejr til kakao og uldtæpper! Håber I alle har haft en dejlig weekend og en bedre start på ugen end undertegnede :)

7. okt. 2011

FreDagens i bordeaux!

Photobucket

Jeg kiggede i gemmerne i morges, og fandt en ældre kjole sag og nogle bordeaux tights som jeg købte sidste vinter - men som jeg aldrig fik brugt. Nu har de været på, og jeg må indrømme at jeg er blevet lidt lun på den fine efterårs farve! Og så er det jo weekend nu! Skal I noget spændende? Jeg selv skal bare slappe af i aften, og måske afprøve en opskrift på Rodfrugt Pandekager. Og så Whoopies til dessert :) I morgen står den på bytur med en veninde, og søndag er der dømt tømmermændshygge. Det bliver en dejlig weekend kan jeg mærke!

PhotobucketOg undskyld for endnu et flash af min nye tusch, men er bare så glad for den :D og den heler fint!

5. okt. 2011

Hals strik!

Photobucket

I dag tog jeg hjem til min mutti og hendes kæreste efter arbejde. Det var hyggeligt som altid! Vi fik god mad, jammede lidt guitar (min bonus far spiller el guitar - og han er MEGA sej til det :D) og hyggesnakkede. Og så fik jeg lige et par gaver fra min søde moar! Fik de fineste smykker som hun havde købt på nettet, og så havde hun lige strikket et super lækkert halsrør som jeg gerne måtte "låne" ;) Hun får det aldrig igen! Hæ hæ!

Photobucket

4. okt. 2011

Jeg er blevet tegnet på! :D

Photobucket

Min aller første tatovering :D Jeg har efterhånden overvejet den i mange år, så nu skulle det være. Jeg er super glad for den - fugle har en speciel symbolsk betydning for mig og jeg har selv tegnet denne :) Har udelukkende fået positive kommentarer fra venner og kollegaer - de er alle enige om at den er meget feminin og fin, og det er lige netop det jeg også synes :) Den skinner lidt pga det creme jeg smører på, men ellers er den heldigvis ikke rød eller meget hævet. Har I nogle tatoveringer?

I baggrunden kan I få et glimt af aftenens hygge; Hele 3 nye magasiner! Aah, afslapning :D

3. okt. 2011

Hvad mon der gemmer sig...

Photobucket

...under forbindingen? :D Det er i hvert fald noget jeg er meget meget glad for, og I skal nok se resultatet I morgen eller onsdag!

1. okt. 2011

Jump!

Photobucket

I dag var bedstevennen og jeg ude i det skønne vejr og gå en tur, og tage nogle rigtig sjove hoppe billeder :D Vi fandt et sted her i Århus C hvor der var en masse fede bygninger og baggrunde, og så skød vi ellers løs. Billederne her var blot 2 af mange. Og læg lige mærke til hvordan baggrunden matcher mit tøj ;) Det opdagede vi først da vi så billederne igennem herhjemme bagefter.

Photobucket

Og man kan åbenbart ikke lade være med at lave underlige ansigtsudtryk når man hopper :p