17. apr. 2011

Lidt søndags tanker

Photobucket

Lidt tanker og reflektioner herfra. Håber I har det godt derude :)

Photobucket

6. apr. 2011

Musik anbefalinger?

Lige for tiden er det mest Agnes Obel, The Rumour Said Fire og Thomas Dybdahl jeg lytter til. Har I nogle anbefalinger af bands i den genre? Jeg trænger lidt til noget nyt musik på ipod'en, og så skal jeg have nogle ønsker på min ønskeseddel da jeg fylder 25 (!! :O ja 25!) om et par måneder.

Hvem lytter I til for tiden? :)

2. apr. 2011

Ny kjole

Photobucket

Meget nytænkende overskrift ikke? ;) haha.. Det er jo ved at være et stykke tid siden jeg sidst har shoppet tøj, men i dag røg denne fine nude kjole med hjem fra h&m Divided :) Den kommer jeg til at voldbruge hele foråret/sommeren..

Photobucket

I dag startede K og jeg dagen med en gang lækker brunch på Slap Af - det kan i øvrigt anbefales! Lækker mad og god betjening :) Derefter cyklede vi lidt rundt i byen og endte i Bruuns hvor jeg hapsede denne kjole med hjem. Nu er K taget hjem til sine forældre og jeg vil bruge resten af lørdagen på ultimativ afslapning.. og måske male videre på mit maleri til stuen. God lørdag allesammen!

1. apr. 2011

Min garderobe

Photobucket

I går kom min far herhjem og satte min bøjlestang op inde i soveværelset :D SÅ dejligt. Så nu er jeg et skridt tættere på at være færdig med min garderobe.

I aften skal jeg i biffen med K og se "World Invasion: Battle Los Angeles"! Den ser super fed ud, så jeg glæder mig. Rigtig god weekend allesammen :)