30. nov. 2010

Todays outfit

CentreretPhotobucket
Kjole med hjertemønster: h&m divided, Tørklæde: DIY, Støvler: Esprit

Jeg tænkte at jeg da lige ville smide et dagens outfit herind.. det er vist ved at være lidt tid siden sidst :) og ja jeg frøs armene lidt.. havde glemt at få en cardigan på.. Heldigvis hjalp tørklædet meget på det!

29. nov. 2010

I heart this feeling

Photobucket

Photobucket

Pictures by Chris Craymer

28. nov. 2010

Ny favorit i skabet

Photobucket

Jeg modtog min Asos kjole i går, og den er fantastisk! Har længe ledt efter en kjole i det her snit, og selvom min blå kjole har været en god erstatning, så synes jeg denne er finere fordi den er åben foran i halsen. Desuden er den blå liiige en tand for stor for oven, så jeg må se om min mor evt kan sy den lidt ind. Den sorte her er desværre også ret stor så den glider lidt ned over skuldrene, men det er ikke noget der gør det store :) Den var allerede

I aften skal K og jeg i biffen og se The Town :D Dejlig søndag aften!

Håber I alle har haft en skøn weekend. De går desværre altid for stærkt..

23. nov. 2010

Midlertidig sindssyge..

.. det er hvad jeg må være ramt af i dag! For da jeg kom hjem fra arbejde hoppede jeg i løbetøjet og fik langt om længe genoptaget min løbetræning. Startede ved dag 1 af uge 1 af de løbepodcasts jeg har. Og ja, jeg er godt klar over at der nærmest er snestorm udenfor, men det var fantastisk at komme afsted igen :D Så jeg regner med at det skal til og være 3 gange om ugen igen. K og jeg "presser" hinanden lidt da vi begge gerne vil i form (for mit vedkommende vil jeg tabe mig, og da han overhovedet ikke trænger til at tabe sig vil han gerne i form og opbygge muskler) Så det er rart at vi kan støtte hinanden lidt :)

Nu vil jeg i bad og så have bikset noget aftensmad sammen. Jeg har i øvrigt benyttet mig af Asos' fri fragt, og bestilt en kjole derinde fra :D Hvilken én kan I se når den ankommer - forhåbentligt i denne uge. God tirsdag aften allesammen!

20. nov. 2010

En uge i musikkens tegn...

...det er lige hvad denne uge har været :D Onsdag var jeg til Volbeat koncert med 2 kammerater, og i går var så dagen hvor jegs skulle overraske K.. Han anede ikke hvad vi skulle, indtil vi stod foran Voxhall - vi skulle nemlig ind og høre The Rumour Said Fire :D Han blev heldigvis mega glad, så det var fedt! Jeg vil lige komme med en lille anmeldelse af de 2 koncerter:

Photobucket

Volbeat har jeg efterhånden set live en 5-6 gange.. har ikke helt tal på det, men de leverer HVER gang! Det er et af de danske bands jeg aller helst vil se live. Jeg er tosset med Michael Poulsens specielle stemme, og de er endnu bedre live end på cd. Desværre var der problemer med at folk kastede øl ud over lyd/lys mandens udstyr, så der gik noget tid inden de kom ind igen og spillede deres ekstranumre. Men det var også ventetiden værd! Jeg vil klart anbefale folk at tage til Volbeat koncert :) Det er en fed oplevelse.

Photobucket

The Rumour Said Fire havde jeg aldrig set live, indtil i aftes. Men det er bestemt ikke sidste gang jeg vil se dem live. De fyrede den af, og leverede en fed koncert! Endnu et band der er bedre i virkeligheden end på cd. Jeg er først begyndt at lytte til deres musik inden for de sidste par måneder, men det er helt sikkert et band jeg vil blive ved med at lytte til fremover. En lidt speciel musik genre, men jeg er vild med det :)

18. nov. 2010

Et lille pip

Ja, som I nok har opdaget så er der ret stille herinde :) Jeg har ikke glemt jer, men jeg har fået ny com, og mangler derfor mit billedbehandlingsprogram. Så indtil jeg får fixet et nyt herpå, så må I væbne jer med tålmodighed..

Jeg kan dog fortælle at det går rigtig godt :D I aftes var jeg til Volbeat koncert, og i morgen er dagen hvor jeg skal overraske K ;) Men med hvad siger jeg ikke, da jeg kan risikere at han læser med herinde :D hehe..

Jeg håber I alle har det godt, og glæder mig til at vende tilbage!

8. nov. 2010

TakeOffer..

Jeg fik lige en mail i dag som jeg ville dele med mine læsere :) Det handler om siden TakeOffer.. deres koncept går ud på at de hver uge giver et tilbud på spa- og wellnessophold, koncert- og shoppingrejser, golf- og charterrejser – dvs. tilbud på attraktive rejser og oplevelser i hele Danmark og i udlandet..

Tilbuddet i denne uge er en overnatning på First Hotel Grand i Odense inkl. en tre-retters gourmet middag til 795 kr for 2 personer.. det er 50% af normal prisen. Det lyder da ikke så tosset endda :D

Jeg kunne sku godt bruge sådan et ophold, men da jeg lige har fornyet mit pendlerkort i dag (indtil 23. december - 2400 kr :O Shiiiit det er dyrt!) er der ikke liiiige råd til det desværre. Men jeg håber I er andre der kan bruge det her til noget :)

Nu vil jeg kravle under tæppet med nogle Strepsils. Jeg har - som mange andre - også ondt i halsen :/

6. nov. 2010

Glædelig J-dag

Photobucket
Tøj fra h&m, sko fra Senze

Jeg var, som resten af danmarks befolkning (skulle man tro :p), ude og fejre J-dag i går.. Med 80'er sidefletning ;) Og det var noget af en snestorm! Puha jeg er ramt i dag ;) Så om lidt vil jeg op og handle ind, og så står den ellers bare på sofa-dyne-og-film-hygge med K i aften. Det bliver godt!

Photobucket

Og så er jeg flyttet tilbage til Århus! :D Kæft det er bare godt!