31. okt. 2009

Not just shoes...

Nicholas Kirkwood laver ikke bare sko. Han laver kunstværker. Nogle er vildere end andre, men disse par herunder er jeg helt vild med! Jeg ville ønske jeg kunne stavre rundt i så høje hæle, og at jeg havde pengene til et par. Men der er mange meninger om hans sko. Hvad synes I?

Photobucket


Nu vil jeg kravle ind i seng. Er lidt misundelig på dem der er til halloween fest i aften. Nat nat søde læsere!

I love these Nicholas Kirkwood shoes! They are little pieces of art. Happy Halloween!

Chicken lasagne

Jeg havde en skøn aften i byen i går, og i dag har jeg bare slappet helt af. Og det skal jeg også i aften - i selskab med pepsi max og lidt Truly lakrids :) Og så har jeg lavet grøntsags lasagne, og den smagte simpelthen HELT fantastisk!! Så jeg ville lige dele dette billede med jer (vil dog lige sige at den smagte MEGET bedre end den ser ud ;))

Photobucket


Farsen består af: kalkunfars, revet squash, revet gulerødder, løg, hvidløg, champignons og barbacue krydderi. Derefter lægges lasagnen i lag. Først kødsovs, så en smule 5% mornaysauce, grove lasagne plader, kødsovs... osv. Øverst er et lag kødsovs og lidt mornaysauce.

Enjoy! ;)

I made chicken lasagne tonight, and this is the result!

29. okt. 2009

Musthaves

Photobucket

Endelig rask

Eller, rask og rask. Jeg var rask NOK til at tage i skole i dag ;) Er bare blevet snot forkølet, så hovedet er noget tungt i dag. I aften skal jeg ud og spise sushi med veninden (hende som også er i gang med at tabe sig), så det glæder jeg mig rigtig meget til!

Jeg var hjemme ved min mutti i går aftes, iført min Vila palliet cardigan og mine briller. Min mor var vild med det ;) Såh, det var dejligt. I dag hoppede jeg så i min dejlige box formede top (også fra Vila) og min DIY circlescarf. Elsker farven på tørklædet!

Photobucket
Photobucket


Tonight I'm going out for sushi with one of my friends :D And these are my outfits from yeaterday at my mom's, and today at school.

28. okt. 2009

Tilbud fra Asos

Åh, hvorfor er det altid når man ingen penge har at sådan nogle tilbud her kommer ind på min mail?? Anyway.. tænkte at der var andre der ville benytte sig af Asos tilbuddet om gratis porto :)

Photobucket


Er hjemme fra skole igen i dag. Sov elendigt i nat pga feber, og det var ikke væk i morges da jeg vågnede + jeg havde hovedpine. Så jeg snuppede 2 Treo og kravlede i seng igen. Da jeg vågnede et par timer senere havde jeg det heldigvis bedre, så i eftermiddag tager jeg hjem til min mutti og bliver puslet om :) Altid dejligt.

27. okt. 2009

Get down with the sickness..

Jah, så blev det min tur til at blive ramt af sygdom. Har sovet elendigt i nat pga. feber (og så har man altid så mange underlige og ubehagelige drømme synes jeg!) og vågnede op i morges med noget der føles meget som en god gang sandpapir i halsen. Æv. Så nu har jeg slået lejr på min sofa med min dobbeltdyne, min elskede pude og min computer. Her vil jeg så spendere resten af dagen, så jeg forhåbentligt er rask til i morgen. Feberen er heldivis væk.

Nu vil jeg drikke en kop varm mælk med honning, mens jeg kigger lidt på blogs. Sorry det meget ufashionable indlæg.. her har I et billede af min lille lejr - om ikke andet så er mit sengetøj da pænt at kigge på?

Photobucket

26. okt. 2009

Good start..

Så er det mandag igen. Jeg er helt færdig oven på weekenden. M kom jo ikke lørdag, men jeg regnede heller ikke med det. Han skulle arbejde søndag. Men vi webcam'ede (skrev på messenger mens vi begge har cam tændt. Totalt uskyldigt skal det lige siges ;) hehe) i 3-4 timer i går aftes. Det var simpelthen bare så hyggeligt! Så vi regner med snart at finde en weekend, hvor han kan komme og besøge mig :)

Da jeg kom hjem fra skole i dag, fandt jeg pakken fra Just Jeans. Min tanktop var kommet! Jeg havde bestilt den i en L (de fåes ikke større) og den sidder lidt til, men med slankeprojektet skal den nok komme til at sidde helt fint snart ;) Jeg vil selvfølgelig ikke style den på denne her måde, men nu gad jeg ikke lige til at skifte tøj for at vise den :)

Photobucket


Og a propos (er det ik sådan man siger?) slankeprojektet så har jeg fået en god, sund start på ugen (i går var egentligt også sund. Røg ikke i købe-mads-fælden) og fået købt en masse sunde sager. Og så ser grøntsager jo bare meget mere lækkert ud end slik osv. in my opinion :) Mums. I aften står den på æggekage med grøntsager.

Photobucket

25. okt. 2009

Stud it up


Ja jeg er meget bagud med hele det dér nitte DIY halløj.. Jeg har haft en pakke med nitter liggende i en evighed nu, men intet at bruge dem til.. Indtil i dag! Jeg har et par kedelige ballerinaer fra h&m jeg aldrig har brugt + en lille læder pung jeg har fået af min mormor som jeg heller aldrig har fået brugt. Nu har jeg så lige pimpet dem op med lidt nitter. Der skal nok flere på skoene, men indtil videre bliver det sådan her :) Nu vil jeg lave mig noget aftensmad og hygge på sofaen resten af aftenen!




Jeg undskylder det dårlige efter-billede, men det er for mørkt til at jeg kan tage billeder uden blitz :/

Blogaward og tinitus..

Jeg har stadig tinitus her 8 timer efter jeg kom hjem fra festen i Ridehuset :O Vildt. Og så er jeg meeega øm i trampemusklerne (aka. arme, baller, lår og lægmuskler :p) men for s*tan hvor var det bare dét værd!! Sikke en nat! Jeg stod også heeelt forrest det meste af natten. Nøj det var fedt :D .. Så nu ligger jeg under dynen, med computer, pepsi max og resterne af den hjemmelavede pizza fra i går. Guld! Nårh ja, og M kom ikke i går alligevel. Det må blive en anden go gang så :)

Nå, men det var ikke kun dét indlægget i dag skulle handle om. Jeg vågnede nemlig op til en meget dejlig overraskelse i dag :) Jeg er blevet nomineret til en blogaward af Nicholaine! Og hun har skrevet nogle virkelig fantastiske ord om mig og min blog:

En blog om en ung, smuk og modig kvinde. Hun skriver om mode, hun skriver om sit liv og hun skriver om det, som jeg synes hun fortjener en hel bunke respekt for, sit forsøg på at tabe sig. Når jeg læser hendes blog, så giver hun mig både fascination og inspiration. Hun virker til at være et utroligt smukt menneske og den slags mennesker skal man nogen gange lede længe efter. Tak for en rigtig god blog!

Tusind tak Nicolaine! :D



Reglerne er at jeg så skal indsætte en sang her, som gør mig glad, og derefter give awarden videre. Nu håber jeg bare jeg kan finde én der endnu ikke har fået den :) hehe..




Dùné er et band jeg hørte på Skive Beachparty første gang i 2008. Og siden da har jeg bare elsket dem! Nok også fordi de netop får mig til at tænke på den festival :) Denne her sang fangede mig omgående da jeg købte deres nye album, og nu vil jeg dele den med jer.

Og så er det tid til at give awarden videre:

FashioNest
3 smukke piger fra Århus skriver på denne skønne blog. De har hver deres helt unikke stil, og jeg bliver gang på gang inspireret af deres outfits og deres blogindlæg med tips til butikker mm. her i Århus. Og så kender jeg tilfældigvis 2 af dem irl, og ved at de er nogle skønne piger :) den 3. - Katrine - har jeg endnu kun fået hilst kort på, men hun virker også som en rigtig sød pige. Helt klart en blog der er værd at tjekke ud! :)

God søndag derude!

24. okt. 2009

Tonights gonna be a good night!

Jeg kan mærke at det bliver en rigtig god aften i aften :D Først kommer veninden, og så laver jeg hjemmelavet pizza mens vi drikker og gør os klar til at tage i Ridehuset i aften. Senere kommer en anden veninde og måske M.. M er en fyr jeg tidligere har haft noget kørende med. Han bor bare et stykke fra Århus, så det er ikke sikkert han kommer. Men hvis han gør, så skal han sove her ;)

Jeg var lige et smut i h&m for at kigge efter den meget omtalte strik bluse (der findes i grå og sort) men den sad bare ikke helt godt på mig.. jeg så meget større ud end jeg er, og den sad underligt ved skuldrene. Til gengæld var der rigtig mange andre lækre ting derinde! Jeg endte dog med at nøjes med en sart rosa / nude blazer.. Jeg har længe ledt efter én, og måtte slå til da jeg endelig fandt én der sad godt :) 399,- kostede den. Her er lidt andre lækre ting jeg spottede derinde (den blazer jeg købte er den helt til venstre)

Photobucket


Rigtig god lørdag allesammen! Det er ikke sikkert I hører fra mig før mandag ;) Alt efter om M kommer eller ej..

23. okt. 2009

Fantastic friday

Det har været en stille og rolig fredag for mit vedkommende. Jeg har ikke været i skole, da jeg skulle til læge. Efter lægebesøget smuttede jeg en tur ud på min praktikplads og fik sludret lidt med kollegaerne og set billederne fra vores sidste firma fest. I aften skal jeg i biffen med en anden modedulle og se "Fame", og ellers står den bare på afslapning. Tøjet er også derefter, men har lige leget lidt med photoshop i dag så det bliver en smule mere spændende ;) Brillerne har dog ikke været på udenfor, men det kommer de når jeg skal i biffen :)

outfit


Og så skal I også lige høre en sang jeg er blevet helt hooked på. Fik Nephew's nye album i fødselsdagsgave af nogle kammerater og det er først nu at jeg virkelig får hørt alle sangene (har så meget musik at jeg glemmer hvad jeg har :p) og er blevet helt vild med den her:




Åh ja, og vægten var på 79,4 i morges ;) Så 2,1 kg siden fredag. Det er da helt godt :D God weekend dejlige læsere!

22. okt. 2009

YES!

Ja altså.. det her egentligt bare et lille lykkeligt indlæg :D Jeg har siden fredag været medlem inde på Madlog, og har vejet og indtastet min mad i de 6 dage. Og det må siges at være noget der giver motivation, for siden fredag har jeg smidt præcis 2 kg! Og ikke nok med det, så kom jeg i dag under de "magiske" 80 kg. Vægten viste 79,5 i morges :D Jeg fik helt tårer i øjnene af glæde. Det er noget tid siden jeg har set et 7 tal dér.. Så jeg har ikke været til at skyde igennem i dag (lige med undtagelse af min tid ved tandlægen for at få hevet en visdomstand ud... Har godt nok noget ondt, nu hvor bedøvelsen er fortaget sig!) MEN det slår mig ikke ud! Jeg er glad og jeg kan mærke at det her virker for mig. Så træningen er sat en smule på standby. Både for at koncentrere mig om spisevanerne, men også fordi jeg bare har så meget at se til for tiden.



Jeg ville bare lige ud med det her :D Jeg kan kun anbefale madlog hvis man gerne vil "kontrollere" sit madforbrug osv. Det har i hvert fald fjernet min lyst til usunde sager :)

21. okt. 2009

Cravings!

Disse ting måtte meget gerne bo hos mig! Det ville redde så mange tøjkriser for mig. Og jeg overvejer virkelig det hele! Men især støvlerne, da jeg ingen pæne vinterstøvler har. Desværre står der ikke læg-vidde på, og da jeg kun er en str. 36, men bred om læggen, har jeg svært ved at finde støvler der er store nok i læggen. Æv.... Alle tingene er fra hhv h&m og Boohoo. Og ja, det er farveløst. Just the way I like it ;)



Nu vil jeg se det nyeste afsnit af Gossip Girl på Surf the channel :) God aften allesammen!

20. okt. 2009

Matte about Essie

Jeg har, som mange andre bloggere, investeret i Essie's Matte About You, og her til aften fik jeg så afprøvet den. Jeg har virkelig ikke gjort mig umage med den neglelak jeg lagde først (som i øvrigt er OPI's Sand in my shoes) og det er svært at tage ordentlige billeder her om aftenen, men jeg håber I kan få et nogenlunde billede af forskellen.

Der går lige et par sekunder fra man putter lakken på, og til det bliver mat. Men til gengæld tørrer det ret hurtigt. Resultatet er flot synes jeg! Jeg er allerede vild med det matte look! (Klik for større billede)

brrrrr..

Hvorfor er der bare nogen mennesker der ikke forstår alm. høflighed?
Hvorfor er man begyndt at kalde denim leggings for jeggings? Det lyder IKKE fedt.
Og hvorfor får jeg aldrig nogen gratis ting gennem min blog? :p

Det er dagens store spørgsmål.

Og så får i da lige dagens outfit, i anledning af det kolde vejr.



Strik, Primark. Denim leggings, Pieces. Nittebælte, h&m.

18. okt. 2009

Saturday: Party!

På lørdag skal jeg til kæmpe techno fest i Ridehuset. Jeg er ret vild med elektronisk musik, og der kommer nogle artister som jeg i forvejen er ret vild med, så jeg glæder mig helt vildt! Til sådan nogle fester er jeg stortset konstant i bevægelse - enten fordi jeg render rundt til folk jeg kender, eller (primært) fordi jeg danser. Eller, danser er vel så meget sagt, men man tripper i hvert fald rundt ;) Så derfor er flade sko et must! Jeg ville elske at hoppe i dette outfit:



Toppen har jeg faktisk lige bestilt i dag til 120 kr. inkl porto. Du kan finde den HER.

Wedding

Jeg var til bryllup i går. Det smukkeste bryllup jeg nogensinde har været til. Det hele var bare så rørende. Vi startede i en lille kirke, og det var et meget intimt bryllup - kun 23 mennesker. Selve vielsen var smuk, og jeg fik helt tårer i øjnene af at se hvor lykkelige de begge var. Brudens smil sagde bare alt. Og så var vejret jo næsten lige så smukt som brudens kjole!



Til festen bagefter var det også virkelig hyggeligt. God mad, søde mennesker og flotte sange/taler. Især bruden tale rørte os allesammen dybt. Hun valgte nemlig at synge i stedet for at holde en tale. Hun sang You raise me up, og samtlige gæster enten græd eller havde tårer i øjnene bagefter. Nu har de også en meget speciel historie, brudeparret, så det var nok med til at man blev så rørt.

Aftenen endte så lidt træls for mig, jeg blev syg (er jo slet ikke vant til at spise så meget god mad.. hehe) :/ Men heldigvis kørte vi hjem kort tid efter, så jeg kunne komme hjem i seng. Og i dag har jeg det bedre. Men den står på ren afslapning i dag. Så god søndag derude!

I får lige et billede af mit og min søsters outfit fra i går:

17. okt. 2009

My friday night..

Min fredag aften har været stille og rolig. Har haft besøg af en veninde, og vi har spist sushi (fra Sushi+ og jeg må indrømme at der er lidt for mange mærkelige ting i deres sushi. Så hellere Soya's enkle, men lækre sushi!) og set film. "Horton hears a who" .. den er simpelthen genial! Er flad af grin hver gang jeg ser den! Så hvis I ikke har set den, så anbefaler jeg den i høj grad. Derudover har vi fået snakket og grint og hygget <3 Så det har bare været en skøn aften.



I morgen skal jeg til bryllup, og om aftenen skal jeg så i byen med en anden veninde. Så I kommer nok ikke til at høre fra mig før søndag. Men rigtig god weekend kære læsere :)

16. okt. 2009

Rainy day

Det er ikke en hemmelighed at jeg er vild med farven grå. Jeg synes at et outfit kan være spændende og smukt, selvom der ikke nødvendigvis er de vilde farver deri. Grå/Sort/Pudder/Beige/Hvid er faktisk mine favorit farver. Derfor er jeg virkelig glad for den grey-in-grey tendens der er mange der 'dyrker'. I dag er vejret så gråt (og det er altså knap så spændende) og når jeg skal på shoppetur med roomien senere ville jeg elske at hoppe i dette:



Især sløjfeparaplyen er jeg helt skudt i! 800,- er bare mange penge for en paraply. Men jeg elsker sløjfer og flæser (som på tasken).. på det punkt er jeg en rigtig piget pige. Og så drømmer jeg hede drømme om et par Hunters (eller i mit tilfælde Huntress, da jeg har tykke lægge) og satser på at købe et par når de sorte er in stock på DiscountWellies igen.

God weekend allesammen! :)

15. okt. 2009

Kyss Johanna

Malene fik mig til at kigge ind hos Kyss Johanna, og nøj hvor er der bare mange fine smykker derinde! Kunne godt bruge en halskæde med en doughnut og en gaffel, eller et par jordbær øreringe med chokolade! Mums.

14. okt. 2009

I <3 sequins

Palietter er da bare lige noget der kan gøre hverdagen lidt sjovere! Så da jeg i går fandt denne smukke cardi i Vero Moda til 360,- kunne jeg ikke gøre andet end at købe den! Og havde den så på i dag i skole. Fik da også et par kommentarer fra klassekammeraterne, men de kan sige hvad de vil, for jeg elsker den <3

Her er den sammen med mine nye briller. Jeg tog dem på i dag da jeg skulle i Bruuns med en veninde. Hun synes heldigvis også at de er pæne til mig, og selvom det var virkelig grænseoverskridende at gå ud i offentligheden med dem på, så var det ikke så slemt som frygtet :)



Udover cardi'en købte jeg endnu én af de lange grå cardigans fra h&m. 180,- .. og min anden er ved at være lidt slidt, så jeg trængte til en ny! Købte også denne smukke sorte babydoll kjole i h&m :)

13. okt. 2009

Nerdy

Så fik jeg endelig købt et par nørde-briller. Har ønsket mig nogen i laaang tid, men har aldrig fået købt nogen da jeg ikke ved om jeg kan bære det, og om jeg overhovedet får dem brugt. MEN, så ville Tina gerne sælges hendes, og så sprang jeg til. Jeg synes de er vold fede, og ville gerne være én af dem der bare tør tage dem på i offentligheden, men det er jeg bare ikke..... Endnu ;)



Jeg får ikke lavet så meget disse uger, for vi har projekt i skolen. Så når jeg kommer hjem er overskuddet til træning osv. altså bare ikke eksisterende. Men projektet skal afleveres onsdag i næste uge, og derefter skal jeg i gang igen. Satser også lidt på at jeg skal derned på fredag så jeg ikke går helt i stå.

Og hvor er der i øvrigt bare super dejligt efterårs vejr i dag! Køligt, men solen skinner. Man bliver bare i så godt humør af det :)

12. okt. 2009

Blogleg

Jeg er blevet tagget af Balladen i en blogleg. Jeg skulle finde 7 lilla ting og tage billede af dem. Og så har jeg, som hende, også skrevet lidt om hver ting :)



1. Et starinlys. Jah. Ikke så meget at sige om det :p
2. En sten jeg har haft i mange mange år. Tror jeg købte den på en rejse da jeg var lille.
3+4. Hygge sokker. Det er egentligt nogle jeg har lånt af min mutti ;) Og der er jo faktisk 2 :p
5. Lilla neglelak fra Depend
6. En hårbøjle som Organza (fra MSS) har lavet. Købt på TS. Har faktisk aldrig fået den brugt, men overvejer at have den på til bryllup på fredag.
7. En Thelin kjole. Farven er svær at fange, men den er mere lilla i virkeligheden.

Jeg vælger farven pink, og tagger Jeanett! :)

Asos sale

Ja, det er nok de færreste der ikke har set det. Jeg sidder lige og lurer for at se om der er noget spændende derinde, men har endnu ikke fundet noget jeg bare MÅ have.



Og så vil jeg lige benytte lejligheden til at sige velkommen til de nye faste læsere :D Det er dejligt at se at der kommer flere til. Og så er jeg enormt glad for at læse jeres kommentarer, for så opdager jeg også nye blogs jeg selv kan følge :) Så tak.

11. okt. 2009

My fashion no-no's...

Der er nogle outfits/tøjdele der bare ikke fungerer i mine øjne. Ting der faktisk kan gøre lidt ondt at se på ;) Dette er selvfølgelig bare min mening, men her får I lige et par af mine fashion no-no's i vilkårlig rækkefølge:

1. Muffin-top: Når man har alt for stramme og/eller lavtsiddendebukser på. Faktisk har jeg også set flere slanke piger gå i ALT for stramme bukser, så de derved får en muffin-top, og jeg synes bare det er ærgeligt.

2. Crocks: Jeg ved godt at de er super behagelige at gå i, men de er simpelthen bare SÅ grimme! Også dem med foer i.

3. Logo flash. Især når det er tydeligt at det er fake.

4. For meget denim. F.eks. matchende jeans og jakke.

og 5. Den obligatoriske leggings som bukser. Det kan lige gå når det er læder leggings, men alm. leggings er IKKE bukser. Jeg har set op til flere der endda havde leggings på der ikke var helt tætte, og så en kort top. Det ER altså bare ikke flatterende. Har faktisk også set nogen der brugte hvide nylon leggings som bukser :S

Et par billeder til at illustrere ;)




Har I andre ting I vil tilføje til listen? Nu vil jeg have noget tøj på og ud og gå en tur i det dejlige solskin. Ha' en god søndag derude!

10. okt. 2009

Min lørdag aften...

... kommer til at bestå af disse ting! Det bliver bare SÅ skønt med noget me-time. Det er noget jeg sætter stor pris på. Så kan man lade op til ugen der kommer. Nu vil jeg snart hoppe i bad og derefter lave lækker aftensmad - kun til mig! ;)



God lørdag aften derude!

9. okt. 2009

Friday

Endelig weekend. Der er sket alt for meget denne uge, så det bliver bare en stille og rolig weekend hvor jeg kan lade op til at skrive videre på mit projekt i næste uge. I dag har jeg været et smut på strøget med min mutti. Hun skulle bytte en kjole i Noa Noa, og her fandt hun den fineste kjole + halskæde som hun købte. Den klæder bare hendes petite figur så meget! Her er lige et før (det tøj hun havde på i dag) og et efterbillede hvor I kan se hvad hun købte. Og ja, det er hendes egne krøller :D Er lidt små irriteret over at jeg ikke har arvet krøller.. tsk tsk.. (Klik på billedet for stort - og bedre kvalitet)



Anyway. Udover det var jeg i biffen med mine søskende og se den nye 3D animerede pixar film, "Up", og den kan KLART anbefales! En virkelig sød og sjov film, som overgik vores forventninger. I biffen havde jeg dette på (og ja, jeg elsker flæser!):



Kjole+tights+cardi: h&m, nittestøvler: Bronx, taske: Pieces, ringe: glitter+Gina tricot

8. okt. 2009

Thursday outfit..

I dag havde jeg dette på i skole. Vila strik, h&m leggings+tube nederdel, støvler fra ukendt mærke og elfenbens ørestikker som jeg har 'arvet' fra min mutti <3 Og lige en lidt alternativ posering i dag ;)




I aften skal jeg bare ha' ryddet op, og ellers slappe af foran computeren med hjemmelavet broccoli-løg suppe. Jeg er kommet på penicillin da jeg har en visdomstand der driller :/ Av.. God torsdag aften derude!

5. okt. 2009

Friis&co. blogger event

Beam skrev til mig tidligere og spurgte om jeg kom til blogger eventet i aften, og da jeg bor lige ved siden af Bruuns galleri ville det jo være tosset ikke at smutte forbi. Så det gjorde jeg. Smuttede forbi altså ;) Og det var rigtig hyggeligt. Masser af lækre ting (købte dog intet), masser af modebloggere, lækre drinks og så fik jeg jo chancen for at møde Camille i egen person :) Hun var rigtig sød og nede på jorden.. og vist også lidt overvældet? ;)



Og ØV! Så fik man lige af vide at man faktisk vandt et gavekort, men dér var jeg taget hjem derinde fra :( Så det gik vist videre til en anden. Ej hvor surt..

Monday


Lidt i 12 den dag Gina Tricot åbnede


Så er jeg tilbage igen efter weekenden. Torsdag da Gina Tricot åbnede var jo helt sindssygt! Jeg har aldrig oplevet noget lignende! De forreste piger SKREG da dørene blev åbnet, og der var simpelthen så mange mennesker at man ikke kunne komme hen til tingene og kigge på dem. Efter 15 min måtte jeg bare ud derfra! Var så derinde igen fredag hvor der var en smule færre mennesker, men der var stadig mange. Jeg fandt dog ingenting - men tager måske derind igen her én af dagene og håber at der er lidt færre mennesker.

Ellers har jeg været i byen både fredag og lørdag, og det var bare en kanon hyggelig weekend! Men nu er det mandag igen, og i morgen starter vi projekt i skolen. Så næste weekend bliver nok bare stille og rolig. Mht træning så har jeg ondt i mit knæ, så jeg tager den lige med ro her i starten af ugen og ser om det ikke går over. Og så regner jeg med at træne igennem fredag og lørdag.

God mandag aften derude!