21. okt. 2008

Fall cravings

Disse ting ville få et virkelig godt hjem i min garderobe! <3 Man har lov at drømme!

Fall cravings by milla_starglitter

10. okt. 2008

Shopping

Jeg har syndet en smule de sidste par dage :D Og jeg er åbenbart hooked på hårpynt for tiden, for det er blevet til hele 4 hårbøjler! Den 4. (Organza hairpiece til dem der kender det) ligger og venter på mig på posthuset. Men I kan da lige se de andre 3 vidundere <3 Og JA de er sorte allesammen :P Undtagen dét fra Organza - det er mørkelilla!

I aften kommer Trine! (Wonderwoman88) og bliver her hele weekenden! Det bliver hyggeligt :D Glæder mig helt vildt!!

God weekend allesammen!

9. okt. 2008

Hektisk liv = mindre tid til internettet..

.. og det betyder færre indlæg her, og mindre tid på debatten :( Det er lidt surt, men sådan er det desværre bare i perioder.
Lige for tiden går meget af min tid på arbejde og socialt samvær. Jeg har haft mit første kundemøde på arbejdet, og det gik rigtig godt! Så nu skal jeg bare videre med opgaven, og så håber jeg at mit hårde arbejde skaffer os ordren!

Jeg får ikke shoppet så meget for tiden heller. Både pga. tidsmangel men også pengemangel. Skal gemme pengene til weekenden hvor Trine (Wonderwoman88) kommer på besøg! Det bliver bare SÅ godt :D Glæder mig helt vildt!

Men lidt har jeg da fået købt. Har købt et Organza hairpiece i mørkelilla som jeg forhåbentligt snart får med posten, og så har jeg købt et par blonde flats og en læder hårbøjle med en læder sløjfe! Virkelig fine ting <3 Skal nok lige smide billeder op når jeg får tid :) Nu må jeg hellere komme videre med mit arbejde! Adios!