8. aug. 2008

Jeg har simpelthen bare lyst til at gå shop-amok på h&m, asos, forever21 og topshop!! Jeg har den sygeste shoppetrang lige for tiden, men har ingen penge :( Må vente til jeg får min første elevløn d. 1. september.

Jeg har dog købt LIDT. Har købt en lækker grå stof-rest som jeg skal have klippet til et dejligt vamset tørklæde :) Det kommer nok til at se nogenlunde sådan her ud:

Ellers er der ikke sket så meget. Har haft en hård, men spændende, 1. uge som teknisk designer elev hos Dafa :) Super dejlig arbejdsplads og skønne kollegaer! Så det er jo dejligt. I kan da lige se dagens outfit:

6. aug. 2008


Hmm, er der overhovedet andre end mig der læser denne blog? :gruble: Det har jeg egentligt undret mig lidt over :P Men pyt, det er nu mest for hyggens skyld at jeg skriver her. I får lige et udpluk af en mail jeg fik af en kollega i dag: "Sådan kan patientjournaler også se ud" (rigtige journaler hvor lægerne har kludret lidt i teksten :lol:) :
- Patienten har klaret sig helt uden ilt i sidste døgn.
- På andendagen havde hans knæ det bedre og på tredjedagen var det helt forsvundet.
- Da hun besvimede, rullede hendes øjne rundt i rummet.
- Patienten er en 79-årig enke, som ikke længere bor sammen med sin mand.
- Var på vandretur i bjergene. Nedkom med helikopter i går.

Skriv jeres mail hvis I vil have resten :P Der er rigtig mange sjove. Hehe..

Nå, dagens outfit:

3. aug. 2008

Balmain. Virkelig smuk kjole!


Lige nu drømmer jeg om:


Fra Topshops FW08-09 kollektion

Jeg har prøvet at sammensætte et outfit hvori den lyserøde kjole indgår, uden at den bliver for nuttet og natkjole-ish (skoene og hårbøjlen ejer jeg allerede):